ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Huawei Mate 20 Pro: Το πιο «έξυπνο» κινητό κυκλοφορεί από σήμερα στην Ελλάδα!

Huawei Mate 20 Pro: Το πιο «έξυπνο» κινητό κυκλοφορεί από σήμερα στην Ελλάδα!

Οι λάτρεις της τεχνολογίας το περίμεναν με ανυπομονησία και επιτέλους, έφτασε η στιγμή που μπορούν να κρατήσουν το smartphone του μέλλοντος στα χέρια τους και να νιώσουν τη Διπλή Δύναμη ΑΙ.

Το καινοτόμο κινητό, που χρησιμοποιεί τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης, κυκλοφορεί από σήμερα στην Ελλάδα και το σίγουρο είναι πως αξίζει να το βρείτε και να διαπιστώσετε από μόνοι σας γιατί όλοι λένε πως πρόκειται για κάτι παραπάνω από ένα απλό smartphone!

Ο λόγος για το Huawei Mate 20 Pro, το «έξυπνο» τηλέφωνο που ενσωματώνει τις τεχνολογίες του μέλλοντος και το οποίο ήρθε για να κάνει την καθημερινότητά μας πιο εύκολη.

Το flagship κινητό της Huawei διαθέτει σίγουρα πολλά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει και έχουν ενθουσιάσει τους λάτρεις της τεχνολογίας ανά τον κόσμο. Τα παρακάτω στοιχεία, ωστόσο, αποτελούν για εμάς σημεία αναφοράς. Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλετε να βάλετε στη ζωή σας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καλό είναι να ρίξετε «μια ματιά» στη λίστα που ετοιμάσαμε.

Ένα smartphone που μαθαίνει μαζί σας

Ζούμε στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης και αυτό σημαίνει ότι η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να λείπει από το κινητό σας τηλέφωνο. Αυτός είναι, άλλωστε, ο λόγος που το νέο smartphone της Huawei ονομάζεται «Mate» -στα αγγλικά σημαίνει σύντροφος.

Το «έξυπνο» αυτό τηλέφωνο μαθαίνει μαζί σας και «εργάζεται» ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σας. Με λίγα λόγια, είναι ο «έξυπνος» φίλος στον οποίο μπορείτε να στρέφεστε ανά πάσα στιγμή για την πολύτιμη βοήθειά του. Αξίζει ενδεικτικά να αναφερθούμε στη λειτουργία AI Cinema Mode χάρη στην οποία το Huawei Mate 20 Pro μπορεί, ουσιαστικά, να εντοπίζει ανθρώπους αλλά και στο AI Spotlight Reel, το χαρακτηριστικό εκείνο που επιτρέπει στο σύγχρονο αυτό τηλέφωνο να αναγνωρίζει αρχεία βίντεο με κοινό ύφος και να δημιουργεί αυτόματα μια νέα μονταρισμένη εκδοχή τους!

m1

Το κινητό που μετατρέπεται σε… επαγγελματική φωτογραφική μηχανή

Στην εποχή των selfies και των social media, ένα κινητό τηλέφωνο με μια καλή κάμερα είναι σίγουρα απαραίτητο. Στην περίπτωση δε που μπορεί να λειτουργήσει και σαν… επαγγελματική φωτογραφική μηχανή, τότε σίγουρα αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Αυτός είναι ο λόγος που όλοι μιλούν για το Mate20 Pro. Το νέο κινητό της Huawei προσφέρει επιδόσεις αντίστοιχες με έναν φακό zoom 16-270mm, διαθέτει στην πίσω πλευρά του μια τριπλή κάμερα Leica, ενώ μεταξύ άλλων είναι εξοπλισμένο με μία κύρια κάμερα των 40MP, μία ultra wide-angle κάμερα των 20MP, μία telephoto κάμερα των 8MP καθώς και μια εμπρόσθια κάμερα των 24MP! Τι άλλο μπορεί να χρειαστεί κάποιος για να βγάλει την τέλεια φωτογραφία;

Ένα τηλέφωνο με αντοχές

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στις αντοχές του εν λόγω smartphone. Και στη συγκεκριμένη κατηγορία, το Huawei Mate 20 Pro αποτελεί έναν πραγματικό game-changer.

Γιατί; Διότι η μπαταρία του (έχει χωρητικότητα 4200 mAh) ξεπερνά κατά πολύ τη χωρητικότητα των συσκευών που κυκλοφορούν σήμερα, ενώ ο Super Charge φορτιστής του, του επιτρέπει να φορτίζει σχεδόν ακαριαία -φτάνοντας από 0% σε 70% φόρτιση σε λιγότερο από μισή ώρα! Πρόκειται σίγουρα για ένα σημαντικό στοιχείο για εκείνους που «τρέχουν» από το πρωί μέχρι το βράδυ.

m2

Ο κορυφαίος οκταπύρηνος επεξεργαστής Κirin 980 με τους δυο νευρωνικούς επεξεργαστές, η τεχνολογία 3D Face Unlock, το ολοκαίνουριο EMUI 9.0 interface και τα τρία εντυπωσιακά χρώματα στα οποία κυκλοφορεί, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά του Huawei Mate 20 Pro στα οποία αξίζει να εστιάσετε και ήδη μας έχουν ενθουσιάσει. Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι οι προπαραγγελίες για το νέο αυτό smartphone, κινήθηκαν σε ρυθμούς πολλαπλάσιους του αναμενόμενου!

Αποκτήστε το σήμερα μαζί με ένα ακόμη «έξυπνο» δώρο

Το πιο «έξυπνο» κινητό κυκλοφορεί πλέον και στην ελληνική αγορά και αν θέλετε να έχετε στα χέρια σας ένα smartphone με Ανώτερη Νοημοσύνη, το οποίο προσφέρει κορυφαία απόδοση και αυτονομία, τότε αξίζει να το αποκτήσετε… τώρα!

Μάλιστα, αν το πάρετε σήμερα κιόλας από τα καταστήματα του THE MALL ATHENS και της Media Markt στο Μαρούσι αλλά και online από όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα* (από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ), θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε και ένα ξεχωριστό δώρο: Το Huawei Watch GT. Πρόκειται για ένα «έξυπνο» ρολόι που «δένει» τέλεια με το Mate 20 Pro και μπορεί να απογειώσει πραγματικά τις δυνατότητές του. Μην χάσετε αυτό το smart πακέτο!

m3

*Συνεργαζόμενα καταστήματα: ΓΕΡΜΑΝΟΣ, COSMOTE, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, MEDIAMARKT, ΠΛΑΙΣΙΟ, PUBLIC, VODAFONE, WIND, ELECTRONET, WELCOME STORES, YOU.GR