ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Το Μάρτιο στο Δουβλίνο με πολλή μπίρα και ουίσκι (photos)

Το Μάρτιο στο Δουβλίνο με πολλή μπίρα και ουίσκι (photos)

Από τις 14 μέχρι τις 17 Μαρτίου η Ιρλανδία γιορτάζει. Η αργία του St Patrick είναι η αφορμή για ένα φεστιβάλ που ξεκίνησε να διοργανώνεται μόλις από το 1995 αλλά θέλει να γίνει top προορισμός για τους ταξιδιώτες.

Το φεστιβάλ θα έχει φυσικά πολλούς street artists και παραστάσεις δρόμου για όλα τα γούστα αλλά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει φυσικά το Irish Beer & Whiskey Festival που γίνεται στο πλαίσιό του. Υπάρχει μια παροιμία που λέει: Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε έναν ιρλανδικό γάμο και μια ιρλανδική κηδεία; Απλώς ένας λιγότερος μεθυσμένος στη δεύτερη. Αυτό νομίζουμε ότι δίνει το στίγμα.

Όμως δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος για να επισκεφθείτε το Δουβλίνο το Μάρτιο. Υπάρχει και κυνήγι θησαυρού για το Σάββατο 14 Μαρτίου, στο οποίο θα διασκεδάσετε θα εξερευνήσετε και ποιος ξέρει μπορεί και να κερδίσετε το βραβείο.

Ενα Φεστιβάλ δε μπορεί παρά να έχει και μια μεγαλειώδη παρέλαση, η οποία για φέτος έχει προγραμματιστεί στις 17 Μαρτίου. Πολλή μουσική, παραδοσιακή και μοντέρνα και φυσικά μπίρα που θα ρέει άφθονη.

Σχετικές ειδήσεις