ΖΩΔΙΑ

Καρκίνος ημερήσια πρόβλεψη 04/05: Προσοχή στις μετακινήσεις!

Καρκίνος ημερήσια πρόβλεψη 04/05: Ημέρα απόλυτης χαλάρωσης
Η Σελήνη στους Διδύμους συνηγορεί στο να χαλαρώσεις, άφησε λοιπόν τις πολλές δουλειές για να τις κάνει κάποιος/α άλλος/η.
astrology.gr

Ζώδια - Καρκίνος: Με το εξάγωνο Άρη-Ουρανού κάθε προγραμματισμός σου μπορεί να πάει... στράφι.

Ημέρα χαλάρωσης είναι η σημερινή καθώς η Σελήνη στους Διδύμους συνηγορεί στο να αφήσεις στην άκρη τις πολλές δουλειές για να τις κάνει κάποιος/α άλλος/η. Επιπλέον καλείσαι να «ακούσεις» την φωνή της διαίσθησής σου, ενώ δεν αποκλείεται να δεις κι ένα «σημαδιακό» όνειρο. Παράλληλα βέβαια, με το εξάγωνο Άρη-Ουρανού κάθε προγραμματισμός σου μπορεί να πάει... στράφι, εξ αιτίας απρόβλεπτων καταστάσεων, το πιο σημαντικό όμως για σένα είναι ίσως η απρόσμενη επικινδυνότητα που μπορεί να αποκτήσουν οι μετακινήσεις και τα ταξίδια σου, εξ αιτίας... ιπτάμενων αντικειμένων! Ίσως πάλι να συμβεί κάτι ξαφνικό σε έναν συγγενή σου.

Ερωτικές Προβλέψεις 04/05

Παρότι το εξάγωνο Άρη-Ουρανού παραπέμπει σε «ακατανόητες» συμπεριφορές, που θεωρείς πως μάλλον χρήζουν... ψυχιατρικής φροντίδας, με την Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου, είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, θα έχεις την πολυτέλεια να μην επηρεαστείς στα... βασικά, συνεχίζοντας να απολαμβάνεις τη ζωή σου. Τα πράγματα ωστόσο θα γίνουν πιο δύσκολα από τη στιγμή που ένας «δικός σου» άνθρωπος θα αρχίσει τα… τρελά του!

Διαβάστε επίσης:

Κριός ημερήσια πρόβλεψη 04/05: Ζήσε τον έρωτά σου - Έρχονται αποκαλύψεις

Ταύρος ημερήσια πρόβλεψη 04/05: Προσοχή στα οικονομικά - Μείνε μακριά από λάθος ανθρώπους

Δίδυμος ημερήσια πρόβλεψη 04/05: Έρχονται ξαφνικές ανατροπές στα εργασιακά