ΖΩΔΙΑ

Ιχθύες ημερήσια πρόβλεψη 12/5: Ο Άρης στο ζώδιό σου «διψάει» για μια ρεβάνς

Ιχθύες ημερήσια πρόβλεψη 12/5: Ο Άρης στο ζώδιό σου «διψάει» για μια ρεβάνς
Αν είσαι μόνος/η μπορείς μεν να ελπίζεις βάσιμα σε μια σχέση που αγγίζει το βαθύτερο «είναι» σου
astrology.gr

Ζώδια - Ιχθύες: Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους συνηγορεί σε μια… αναδρομική απαλλαγή σου από κάποιους περιουσιακούς ή οικογενειακούς μπελάδες του παρελθόντος

Με τον Άρη στο ζώδιο σου, κάποιος/α από το παρελθόν σου ή/και κάποια οικονομικά υπόλοιπα σε «κυνηγούν» κι από πλευράς σου οφείλεις να επικεντρωθείς στην επίλυση των όποιων προβλημάτων, πριν λάβουν έκταση. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους συνηγορεί σε μια… αναδρομική απαλλαγή σου από κάποιους περιουσιακούς ή οικογενειακούς μπελάδες του παρελθόντος, όσον αφορά όμως στα αντίστοιχα τρέχοντα ζητήματα σου, θα σου αποδείξει... εμπράκτως ότι είναι προτιμότερο να αφήνεις κάποια πράγματα στην ροή τους παρά να επιμένεις σε κάτι, που τελικά μπορεί να είναι ζημιογόνο για σένα.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 12/05

Ο Άρης στο ζώδιό σου «διψάει» για μια… ρεβάνς, αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η και ενδώσεις σε κάποιον/α πρώην, να ξέρεις ότι διακινδυνεύεις πάρα πολλά κι όχι μόνον για τη σχέση σου αλλά κυρίως για την ψυχική σου ηρεμία. Αν τώρα είσαι μόνος/η μπορείς μεν να ελπίζεις βάσιμα σε μια σχέση που αγγίζει το βαθύτερο «είναι» σου, από εκεί και ύστερα όμως θα πρέπει να συνυπολογίσεις και το ενδεχόμενο να γίνεις έρμαιο του πάθους σου.