ΖΩΔΙΑ

Ζυγός ημερήσια πρόβλεψη 13/05: Με τη Σελήνη στα μέρη σου έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο

Ζυγός ημερήσια πρόβλεψη 13/05: Με τη Σελήνη στα μέρη σου έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Στην υγεία σου κινδυνεύεις να ταλαιπωρηθείς από μια λανθασμένη διάγνωση
astrology.gr

Ζώδια - Ζυγός: Μπορεί να σου δοθούν υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, ενώ δεν αποκλείεται να «παιχτεί» και μια ίντριγκα στα εργασιακά σου

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, ο διαμεσολαβητικός ρόλος σου σε καθιστά παράγοντα-κλειδί στις εξελίξεις, κυρίως όμως σε ζητήματα που αφορούν άλλους/ες, αφού στα δικά σου είναι μάλλον αδύνατον να καταλήξεις κάπου συγκεκριμένα! Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν θα περάσεις καλά. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στους Ιχθύς να θολώνει τα νερά στα εργασιακά σου, μπορεί να σου δοθούν υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, ενώ δεν αποκλείεται να «παιχτεί» και μια ίντριγκα. Επιπλέον, στην υγεία σου κινδυνεύεις να ταλαιπωρηθείς από μια λανθασμένη διάγνωση ή μια δηλητηρίαση.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 13/05

Με τη Σελήνη στα μέρη σου έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο και μη διστάσεις να κάνεις τις κινήσεις σου, ξέροντας όμως ότι σε αυτήν την φάση προέχει η καλοπέρασή σου κι ότι το πιθανότερο τελικά είναι να... διασπάσεις την προσοχή σου ανάμεσα σε δύο ή τρεις διαθέσιμες επιλογές! Κι αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα χρειαστεί να πείσεις το ταίρι σου ότι… δεν είναι αυτό που νομίζει και πρόκειται απλά για τη βελτίωση των δημόσιων σχέσεων σου!