ΖΩΔΙΑ

Κριός Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 21/05: Ανατροπές και αβεβαιότητες στις διαπροσωπικές σχέσεις σου

Κριός Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 21/05: Ανατροπές και αβεβαιότητες στις διαπροσωπικές σχέσεις σου
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αλλάζει τις ισορροπίες
astrology.gr

Ζώδια - Κριός: Με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους, το πιθανότερο είναι να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου

Η Σελήνη στον Υδροχόο συνηγορεί σε ανατροπές και αβεβαιότητες στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι όσο πιθανό είναι να δεις καλό από «ξένους» άλλο τόσο είναι να… απορήσεις από τη στάση ενός «δικού σου» ανθρώπου. Επιπλέον, είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, με ένα όχι και τόσο συνηθισμένο αντικείμενο. Παράλληλα, με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους, το πιθανότερο είναι να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, με πολλά πράγματα ωστόσο να μην γίνονται στη σωστή σειρά, λόγω ασυνεννοησίας ή/και ενός κακού συντονισμού.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 22/05

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αλλάζει τις ισορροπίες κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια αμφισβήτηση, προθέσεων και συναισθημάτων. Αν πάντως είσαι μόνος/η, το να «απογειωθείς» με ένα ερωτικό ταίρι γίνεται… παιχνιδάκι, το θέμα όμως είναι τι γίνεται από εκεί και ύστερα, αφού η «άλλη πλευρά» βλέπει το όλο θέμα διαφορετικά από σένα κι αν επιδιώξεις κάτι μόνιμο, μάλλον θα «ανακρούσεις πρύμναν» σύντομα!