ΖΩΔΙΑ

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 07/06: Μην ανακατεύεσαι σε υποθέσεις άλλων χωρίς να σε ρωτήσουν

Δίδυμοι | Ημερήσιες Προβλέψεις 07/06
Η Σελήνη στην Παρθένο συνηγορεί σε μεταβολές στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου και πέρα από την κινητικότητα σε επισκέψεις ή μια δική σου προσωρινή μετακόμιση.
astrology.gr

Ζώδια - Δίδυμοι: Η ανάμιξη σου σε υποθέσεις άλλων και οι συμβουλές σου για το τι θα έπρεπε ή δεν θα έπρεπε να πράξουν είναι σήμερα για σένα μια «σανίδα σωτηρίας»

Η Σελήνη στην Παρθένο συνηγορεί σε μεταβολές στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου και πέρα από την κινητικότητα σε επισκέψεις ή μια δική σου προσωρινή μετακόμιση, μπορεί να προκύψουν και θέματα εύρυθμης λειτουργίας στην οικοσκευή σου. Μην το «παίζεις» όμως… πολυτεχνίτης αλλά αν δεν ξέρεις κάτι απευθύνσου σε άτομα που διαθέτουν πρακτικό πνεύμα και ειδικές γνώσεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό εξακολουθεί να παράγει έντονες δράσεις και… αντιδράσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, ενώ αν συμμετέχεις στα κοινά ή σε κάτι συλλογικό, μια αυθαιρεσία θα δοκιμάσει… σκληρά την ενότητα!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 07/06

Η ανάμιξη σου σε υποθέσεις άλλων και οι συμβουλές σου για το τι θα έπρεπε ή δεν θα έπρεπε να πράξουν είναι σήμερα για σένα μια «σανίδα σωτηρίας», αφού τα αμιγώς δικά σου δεν προσφέρονται για ειρηνικά σενάρια! Αν όμως ανακατευτείς σε υποθέσεις άλλων χωρίς να σε ρωτήσουν, κινδυνεύεις να γίνεις εσύ το πρόβλημα, ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι τα «πυρά» που αντάλλασσαν οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές στρέφονται πλέον εναντίον σου!

Σχετικές ειδήσεις