ΖΩΔΙΑ

Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 17/06: Η Σελήνη στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε «εξιτάρει» με τα παράξενα...

Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 17/06: Η Σελήνη στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε «εξιτάρει» με τα παράξενα...
Αν είσαι μόνος/η προλαβαίνεις να κάνεις μια «τρέλα» με άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος
astrology.gr

Ζώδια - Κριός: Μπορεί να εκπλαγείς από τη στάση κάποιου/ας που τελικά… δεν είναι και τόσο δεδομένος/η όσο νόμιζες!

Σήμερα, καλείσαι να μελετήσεις καλά τα θέματά σου, αφού θα κριθεί η επάρκειά σου κι αν είσαι τεχνικός και ζητηθεί η συνδρομή σου, προτίμησε να δώσεις μια λύση που θα αντέξει στο χρόνο κι ας... βασανιστείς λίγο παραπάνω! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε «εξιτάρει» με τα παράξενα και τα περίεργα που διαδραματίζονται στις παρέες και τις φιλίες σου, ενώ είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό που αφορά σε κάτι «ανύπαρκτο» για τον πολύ κόσμο. Επιπλέον όμως μπορεί να εκπλαγείς από τη στάση κάποιου/ας που τελικά… δεν είναι και τόσο δεδομένος/η όσο νόμιζες!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 17/06

Αν είσαι μόνος/η προλαβαίνεις να κάνεις μια «τρέλα» με άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, από την στιγμή ωστόσο που θα θελήσεις να δώσεις μια πιο σοβαρή διάσταση στα πράγματα, δεν θα σου πάει καλά, οπότε μείνε στα εφήμερα! Αν τώρα
είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το σοφότερο από την πλευρά σου θα ήταν το να ασχοληθείς με προβλήματα άλλων, χωρίς όμως να «γράψεις» στα παλαιότερα των υποδημάτων σου, το ταίρι σου και τις επιθυμίες του!