ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός ο 13χρονος Δημήτρης Αλεξόπουλος - Ταυτοποιήθηκε η σορός του

Νεκρός ο 13χρονος Δημήτρης Αλεξόπουλος - Ταυτοποιήθηκε η σορός του

Φωτιά Αττική: Τραγικός ήταν ο επίλογος και στην υπόθεση του 13χρονου Δημήτρη Αλεξόπουλου. Δυστυχώς, λίγες μόλις ώρες μετά τη ταυτοποίηση των σορών των δίδυμων κοριτσιών, το μεσημέρι του Σαββάτου ταυτοποιήθηκε και η σορός του 13χρονου.

Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, το μελαχρινό αγοράκι, ο 13χρονος Δημήτρης Αλεξόπολους, που οι δικοί του αναζητούσαν με αγωνία μετά τη φονική φωτιά στο Μάτι Αττικής, δεν είναι στη ζωή. «Χάθηκε» κι αυτό μέσα στις φλόγες και είναι πια παρέα μαζί με τη Σοφία και τη Βασιλική στον Παράδεισο, από όπου δίνουν δύναμη στους συγγενείς τους να συνεχίζουν να ζουν και να τους θυμούνται.

Ο πατέρας του τις τελευταίες ημέρες απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση του γιου του, καθώς όπως υποστήριζε, τον αναγνώρισε σε φωτογραφίες που έδειχναν ένα αγοράκι να βρίσκεται στην παραλία και να περιμένει βοήθεια. Ωστόσο, το μεσημέρι του Σαββάτου, αποκαλύφθηκε η τραγική αλήθεια. Ο άτυχος 13χρονος είναι ανάμεσα στα 88 θύματα της φονικής φωτιάς.

aleksopoulosd2

Με ανακοίνωσή του, το Χαμόγελο του Παιδιού που είχε εκδώσει Amber Alert για την εξαφάνισή του, αναφέρει:

«Στις 28/7/2018, στις 15:00 ενημερωθήκαμε από την μητέρα του Δημήτρη Αλεξόπουλου ότι ο γιος της ο οποίος αγνοούνταν από το Μάτι Αττικής, ταυτοποιήθηκε ως νεκρός ανάμεσα στα δεκάδες θύματα της φονικής πυρκαγιάς.

Εξ’ αρχής τα δεδομένα μαρτυρούσαν ότι πρόκειται για ιδιαίτερα ανησυχητική εξαφάνιση καθώς δεν υπήρχαν σαφή στοιχεία που να συνηγορούν στο αντίθετο. Οι έρευνες του Πυροσβεστικού Σώματος κατέληξαν στην τραγική είδηση και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια των κοριτσιών και θα βρίσκεται κοντά τους σε οτιδήποτε άλλο χρειαστούν».

Ο 13χρονος Δημήτρης Αλεξόπουλος και η γιαγιά του βρίσκονταν στο Κόκκινο Λιμανάκι, στο Μάτι, το απόγευμα της καταστροφικής φωτιάς στην Αττική.