ΚΟΣΜΟΣ

Η απόλυτη φρίκη: Βίασαν ομαδικά έγκυο στον όγδοο μήνα και δεκάδες κορίτσια στο καταφύγιο του τρόμου

Η απόλυτη φρίκη: Βίασαν ομαδικά έγκυο στον όγδοο μήνα και δεκάδες κορίτσια στο καταφύγιο του τρόμου

Σοκ και αποτροπιασμό έχουν προκαλέσει δύο νέες ιστορίες απόλυτης φρίκης που είδαν το φως της δημοσιότητας στην Ινδία.

Μια 20χρονη, η οποία βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια τεσσάρων αδίστακτων ανδρών.

Κατά τη διάρκεια ταξιδιού με το σύζυγό της στο Τσγκοάν, προκειμένου να βρουν υπαλλήλους για το ξενοδοχείο τους, δέχθηκαν επίθεση από οκτώ άνδρες.

Συγκεκριμένα, ένας άγνωστος τούς ζήτησε 2.000 ρουπίες (250 ευρώ) ως προκαταβολή, προκειμένου να τους κλείσει ραντεβού με άτομα που «ενδιαφέρονταν για τη δουλειά».

Ανυποψίαστοι, εκείνοι τα έδωσαν χωρίς να φανταστούν την απόλυτη φρίκη που θα ζούσαν.

Οι τέσσερις από τους άνδρες που εμφανίστηκαν, άρπαξαν τον άνδρα της άτυχης γυναίκας, τον οποίο φίμωσαν και έδεσαν, κρατώντας φυλακισμένο σε ένα βανάκι, την ώρα που οι υπόλοιποι συνεργοί τους την οδήγησαν σε κοντινό χώρο όπου ικανοποίησαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Σύμφωνα με το NDTV, οι άγνωστοι έφυγαν παίρνοντας τη χρυσή αλυσίδα της εγκύου, ενώ της είπαν να μην πάει στην αστυνομία γιατί «κανείς δεν θα δώσει σημασία».

Όπως μετέδωσαν πάντως οι Times of India τρία άτομα συνελήφθησαν για την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, δεκάδες ανήλικες έπεσαν θύματα βιασμού σε κρατικό ίδρυμα της περιοχής Muzaffarpur του Bihar, όπου φέρεται μάλιστα να δολοφονήθηκε και να θάφτηκε ένα κοριτσάκι.

Ιατροδικαστής διαπίστωσε σημάδια βιασμού σε 29 από τα 44 κορίτσια που φιλοξενούσε το ίδρυμα, σύμφωνα με τους Hindustan Times.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι οι Αρχές έχουν αρχίσει ανασκαφές στο χώρο γύρω από το ίδρυμα, έπειτα από καταγγελία για τη δολοφονία μιας ανήλικης που φέρεται να διαπληκτίστηκε με μέλος του προσωπικού το οποίο τη «σκότωσε».

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί 10 από τα 11 άτομα που κατηγορούνται, ενώ τα άτυχα κορίτσια μεταφέρθηκαν σε άλλα ιδρύματα.