ΚΟΣΜΟΣ

Κομπέιν: Νέες φωτογραφίες από την αυτοκτονία του (photos)

Κομπέιν: Νέες φωτογραφίες από την αυτοκτονία του (photos)

Νέες φωτογραφίες από τη σκηνή της αυτοκτονίας του Κερτ Κομπέιν είδαν το φως της δημοσιότητας στην Αμερική, χωρίς ωστόσο να προκύπτει κάποιο νέο στοιχείο σχετικά με την υπόθεση.

Τις φωτογραφίες εντόπισε ένας αστυνομικός σε καρέ ενός φιλμ, με αφορμή την 20η επέτειο από το θάνατο του frontman των Nirvana, ωστόσο όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία του Σιάτλ, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Η μία φωτογραφία απεικονίζει ένα κουτί που περιέχει ένα κουτάλι, δίπλα από βελόνες, ένα μισοτελειωμένο τσιγάρο και ένα ζευγάρι γυαλιά πεσμένα στο πάτωμα, ενώ η άλλη δείχνει το κουτί κλειστό, δίπλα σε χαρτονομίσματα, ένα πακέτο τσιγάρα και ένα πορτοφόλι με το πρόσωπό του Κομπέιν ζωγραφισμένο πάνω του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος σταρ βρέθηκε νεκρός στο Σιάτλ στις 8 Απριλίου του 1994, έχοντας πυροβολήσει τον εαυτό του με μια καραμπίνα μετά από… γενναία δόση ηρωίνης. Και μπορεί κάποιοι ακόμα και σήμερα να υποστηρίζουν ότι πρόκειται για δολοφονία, ωστόσο ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος του Σιάτλ, που εξέτασε τους φακέλους της υπόθεσης, δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης.

«Μερικές φορές οι άνθρωποι πιστεύουν αυτά που διαβάζουν, κάποια από τα οποία είναι παραπληροφόρηση από ορισμένα βιβλία που κάνουν λόγο για θεωρίες συνωμοσίας. Αυτό είναι τελείως ανακριβές. Πρόκειται για αυτοκτονία και η υπόθεση έχει κλείσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

Διάσημη χήρα βρήκε το... αγνοούμενο Boeing!