ΚΟΣΜΟΣ

Υπάρχει Θεός και έχει πρόβλημα με τις τράπεζες!

Υπάρχει Θεός και έχει πρόβλημα με τις τράπεζες!

Μπορεί ο Θεός να μην περπατά ανάμεσά μας, ωστόσο φαίνεται πως έχει πρόβλημα με το πιστωτικό του όριο! Και δεν εννοούμε το φύλακα από τις «Φυλακές Ανηλίκων»!

Ένας άνδρας από το Μπρούκλιν λοιπόν, που… γυρίζει στο Θεός Γκαζάροφ, μήνυσε μία εταιρία που συμβάλλει στην έκδοση πιστωτικών καρτών, επειδή συμπέρανε λανθασμένα ότι δεν έχει οικονομικό… υπόβαθρο, καθώς το ηλεκτρονικό σύστημά της δεν αναγνώριζε το μικρό του όνομα!

Ο Γκαζάροφ, ο οποίος πήρε το όνομά του από τον παππού του, είναι Ρώσος ομογενής και διατηρεί κατάστημα κοσμημάτων, ενώ ισχυρίζεται πως έχει το κούτελό του… καθαρό βάσει δύο άλλων κορυφαίων εταιριών πιστοληπτικής αναφοράς!

«Είναι εξαιρετικά απογοητευτικό. Δούλεψα σκληρά για να πάρω καλή πίστωση και να δείχνω εντάξει στους δανειστές και τώρα δεν μπορώ να αγοράσω το αυτοκίνητο που θέλω», δήλωσε ο 26χρονος άνδρας, ο οποίος έχει χάσει δύο χρόνια προσπαθώντας να διορθώσει το πρόβλημα, ωστόσο η εξυπηρέτηση πελατών τού πρότεινε απλά να αλλάξει το όνομά του!

Οι υπεύθυνοι πάντως της εταιρίας «Equifax» προσπαθούν να τροποποιήσουν το σύστημά τους προκειμένου να αναγνωρίζει το «Θεός» ως πρώτο όνομα, ωστόσο υποστηρίζουν πως «πρέπει να διασφαλιστεί ότι οι επιχειρήσεις και τα άτομα που ζητούν πιστώσεις είναι αυτοί που λένε ότι είναι. Τέτοια ονόματα δεν μπορούν να ανοίγουν πιστωτικούς λογαριασμούς».

Ο Γκαζάροφ πάντως δεν είναι ο μόνος που έχει πρόβλημα με οργανισμούς πιστοληπτικής αναφοράς. Περίπου 5% των καταναλωτών είχαν προβλήματα με τις τρεις κύριες πιστωτικές εκθέσεις τους, όπως έδειξε μελέτη της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου. Τα λάθη αυτά οδηγούν σε αύξηση των επιτοκίων στα δάνεια αυτοκινήτων και την ασφάλιση…

Διαβάστε ακόμα:

Μαζί με τον μπακαλιάρο ψάρεψε κι ένα... σεξουαλικό παιχνίδι!