ΚΟΣΜΟΣ

Σου διέρρηξαν το σπίτι; Πάρε μπαστούνι του γκολφ!

Σου διέρρηξαν το σπίτι; Πάρε μπαστούνι του γκολφ!

Τους ιδιοκτήτες σπιτιών, να εξοπλιστούν με μπαστούνια του γκολφ, προτρέπει μία κοινότητα του Δουβλίνου που έχει πληγεί από πρωτοφανές κύμα ληστειών!

Και μπορεί η τοπική αστυνομία να προσπαθεί να βάλει… φρένο, τονίζοντας ότι οι πολίτες δεν πρέπει να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους, ωστόσο φυλλάδια έχουν ήδη δεντρο-τοιχοκολληθεί, καλώντας τους «να κοπανήσουν με αυτά τους αρουραίους που σέρνονται στο αποχετευτικό δίκτυο».

«Λόγω της ανησυχητικής αύξησης των ληστειών, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη της ενορίας μας Stillorgan και τις γύρω περιοχές να έχουν στην κατοχή τους μπαστούνια του γκολφ για να κοπανούν τους αρουραίους που σέρνονται στις αποχετεύσεις. Είναι ώρα οι δύσοσμοι αρουραίοι να εξοντωθούν», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο φυλλάδιο.

Παρόλα αυτά ένας εκπρόσωπος του νόμου κατέστησε σαφές πως: «Δεν μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε. Αν κάποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία για οποιοδήποτε έγκλημα, πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας. Αν κάποιος πάλι χρειάζεται συμβουλές πρόληψης του εγκλήματος για το σπίτι του, επίσης. Ένας αξιωματικός θα έρθει σπίτι σας και θα ελέγξει τις κλειδαριές σας, τα παράθυρα, τις πόρτες, τα πάντα».

Διαβάστε ακόμα:

Κίνα: Χαλύβδινη ράβδος διαπέρασε το κρανίο οικοδόμου! (photos)

Αρουραίος τρώει σε ντελικατέσεν αεροδρομίου (video)!

Πρωτοφανές παγόβουνο ανησυχεί NASA και επιστήμονες! (vid+phs)

Δελφίνια έσωσαν κολυμβητή από καρχαρία! (video)

Ο καρκινοπαθής που ενέπνευσε εκατομμύρια ανθρώπους! (vid+phs)

Κίνα: H ισχυρότερη αμμοθύελλα της δεκαετίας! (video+photos)

Ντύθηκε κούνελος και μαχαίρωσε τον εραστή του πρώην συντρόφου του!