ΚΟΣΜΟΣ

Ζευγάρι έζησε τον τρόμο με αυτό που κολυμπούσε στην πισίνα του (pics)

Ζευγάρι έζησε τον τρόμο με αυτό που κολυμπούσε στην πισίνα του (pics)

Το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε να δει κανείς στην πισίνα του σπιτιού του είναι έναν... αλιγάτορα!

Κι όμως ένα ζευγάρι στην Φλόριντα δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του, όταν βρήκε στην πισίνα του σπιτιού του έναν αλιγάτορα.

Ο απρόσμενος επισκέπτης εισέβαλε από την πίσω αυλή στις τέσσερις το πρωί και έσπασε το προστατευτικό της πισίνας, προκειμένου να απολαύσει το μεταμεσονύκτιο μπάνιο του.

Η ιδιοκτήτρια ξύπνησε μέσα στη νύχτα επειδή άκουγε κάτι περίεργους θορύβους, οι οποίοι προέρχονταν από την αυλή και ενοχλημένη αποφάσισε να δει τι συμβαίνει.

Στα βρετανικά μέσα η γυναίκα δήλωσε: «τρομοκρατήθηκα πάρα πολύ! Αναρωτιόμουν αν μπορούσα να γυρίσω πίσω χωρίς να αντιληφθεί πως είμαι εδώ ή να με περάσει για δόλωμα;». Όταν κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι, ξύπνησε έντρομη τον σύζυγό της ανακοινώνοντάς του ότι έχουν έναν επισκέπτη στην πισίνα.

Τότε ο Τζον και η σύζυγός του κάλεσαν τον σερίφη και έναν κυνηγό για να μπορέσουν να παγιδεύσουν τον 2,5 μέτρα θηλυκό αλιγάτορα, τον οποίο θα μετέφεραν σε κτήμα μαζί με τα υπόλοιπα ερπετά. «Είναι μία φοβερή αλλά και αστεία ιστορία, όμως ευχόμαστε να μην ξανασυμβεί» πρόσθεσε η ιδιοκτήτρια.

Διαβάστε επίσης: Μητέρα έλαβε γράμμα από τον νεκρό γιο της (pics)