ΚΟΣΜΟΣ

Έκλεψαν κουνέλι, το βασάνισαν και το «ανέβασαν» σε βίντεο! (pics)

Έκλεψαν κουνέλι, το βασάνισαν και το «ανέβασαν» σε βίντεο! (pics)

Οι κλέφτες ανέβασαν στο διαδίκτυο το βίντεο από το βασανισμό του άτυχου ζώου!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ληστές μπήκαν στο σπίτι μίας οικογένειας στη Βρετανία. Μεταξύ άλλων, έκλεψαν και ένα μικρό λευκό κουνέλι που ανήκε στα παιδιά της οικογένειας.

Την Κυριακή το πρωί ανέβηκε ένα βίντεο στο διαδίκτυο το οποίο έδειχνε τρεις νεαρούς σε μία μπανιέρα να βασανίζουν ένα μικρό λευκό κουνέλι που ήταν ίδιο με αυτό της οικογένειας.

Ο πατέρας είχε δηλώσει την κλοπή του μικρού ζώου αλλά ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα έκαναν κάτι τέτοιο. «Όταν έλαβα ένα μήνυμα που έδειχνε τι ακριβώς συνέβη στο κουνελάκι μας, αηδίασα και σκέφτηκα πόσο αρρωστημένα μυαλά υπάρχουν. Βασάνισαν ένα ζώο και μετά το πέταξαν από το παράθυρο.Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί προχώρησαν σε αυτή την αποτρόπαια πράξη» δήλωσε ο κ. Atkinson.

Η οικογένεια έμαθε για την ύπαρξη του βίντεο από φίλους που το είδαν στα social media. Η εικόνα συγκλόνισε τα εκατομμύρια χρηστών οι οποίοι φρόντισαν να δηλώσουν τον αποτροπιασμό τους.

Δύο άνδρες, ηλικίας 19 και 20 ετών και ένας έφηβος, ηλικίας 17 ετών, έχουν συλληφθεί για το συμβάν και ένας 16χρονος παραμένει υπό κράτηση.

Δείτε τις εικόνες

Διαβάστε επίσης: Σοκ: Της καρφώθηκαν τρεις μεταλλικές ράβδοι και επέζησε! (pic)