ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε πώς προειδοποιούν οι Ισραηλινοί τους Παλαιστίνιους αμάχους! (pics+ video)

Δείτε πώς προειδοποιούν οι Ισραηλινοί τους Παλαιστίνιους αμάχους! (pics+ video)

Είναι συγκλονιστικό το πόσο μικρή αξία έχει η ανθρώπινη ζωή για τους Ισραηλινούς που υποστηρίζουν ότι «ενημερώνουν» τον άμαχο πληθυσμό λίγο πριν βομβαρδίσουν τα σπίτια τους!

Τα ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη «προειδοποιούν» τον άμαχο πλήθυσμο ρίχνοντας μικρές ρουκέτες στις οροφές των κατοικιών τους.

Είναι μία από τις πολλές μεθόδους «έγκαιρης προειδοποίησης» που χρησιμοποιείται για να προειδοποιήσει τους Παλαιστίνιους για τις επικείμενες αεροπορικές επιδρομές.

Δεδομένου ότι ο βομβαρδισμός της Γάζας συνεχίζεται με τρομακτικές απώλειες της ανθρώπινης ζωής, το Ισραήλ έχει φροντίσει να επισημάνει την «πολιτική» της ότι προειδοποιεί τους ενοίκους των κτιρίων που έχουν στόχο οι αεροπορικές επιδρομές.=

Οι προειδοποιήσεις αυτές μπορεί να έχουν τη μορφή μηνυμάτων κειμένου ή τηλεφωνικές κλήσεις, ή «χτυπούν» στην οροφή με μικρά βλήματα για να πουν στους κατοίκους να βγουν.

Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι χθες, δήλωσαν ότι 166 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από τις ισραηλινές επιδρομές ενώ περισσότεροι από χίλιοι άνθρωποι είναι τραυματίες. Τουλάχιστον 32 παιδιά έχουν σκοτωθεί, σύμφωνα με τον ΟΗΕ.

Δείτε τις εικόνες και τα βίντεο

Διαβάστε επίσης: Την ανησυχία του εξέφρασε ο Μπαν Κι-μουν για την κατάσταση στη Γάζα