ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2014: Νέοι υποψήφιοι της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό»

Εκλογές 2014: Νέοι υποψήφιοι της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό»

«Πέραν πάσης προσδοκίας» και «πετυχημένη» έκριναν την έως τώρα πορεία της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό» ο πρόεδρός της, Βύρων Πολύδωρας και οι αντιπρόεδροι, Χρήστος Ζώης, Νίκος Νικολόπουλος και Παναγιώτης Ψωμιάδης, οι οποίοι συνεδρίασαν προκειμένου να κάνουν μία πρώτη αξιολόγηση των μέχρι τώρα προσπαθειών τους.

Στόχος του κόμματος είναι κατ' αρχήν η εκλογή ενός ευρωβουλευτή, η οποία, σύμφωνα με την ηγεσία της Ένωσης «θεωρείται βέβαιη». Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έκλεισε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος και σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ- ΜΠΕ προστέθηκαν ακόμη πέντε άτομα, μετά από πρόταση του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Συγκεκριμένα προστέθηκαν ο Παναγιώτης Γυριχίδης (διαφημιστής), ο Σπύρος Ταμήλιας (εκπαιδευτικός) η Γεωργία Σιδέρη (ψυχολόγος), ο Γεώργιος Χαρισόπουλος (ελεύθερος επαγγελματίας) και η Νικολίτσα Μούγκου (εκπαιδευτικός).

Επίσης συζητήθηκαν οι περαιτέρω κινήσεις των στελεχών του κόμματος, με αιχμή τις περιοδείες σε όλη τη χώρα, καθώς και το ζήτημα των τηλεοπτικών εμφανίσεων.