ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2014: Μηνύματα νίκης από Τσίπρα - Σακελλαρίδη - Δούρου (pics&vid)

Εκλογές 2014: Μηνύματα νίκης από Τσίπρα - Σακελλαρίδη - Δούρου (pics&vid)

Το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών Γαβριήλ Σακελλαρίδης και υ υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Και οι τρεις έστειλαν μηνύματα νίκης και αισιοδοξίας καλώντας του πολίτες να ασκήσουν το δικαιώμά τους και να πάνε να ψηφίσουν.

Τσίπρας: Ψηφίζουμε για να ξαναφέρουμε το καλοκαίρι στη χώρα μας

Ο κ. Τσίπρας αφότου ψήφισε σε εκλογικό κέντρο της Κυψέλης δήλωσε: «σήμερα είναι πολύ μια πολύ ωραία καλοκαιρινή ημέρα. Είναι η πρώτη καλοκαιρινή Κυριακή. Δεν ξέρω αν αυτό είναι σημαδιακό, ξέρω όμως ότι αξίζει τον κόπο να αφιερώσουμε λίγο χρόνο από τη ζωή μας για να ψηφίσουμε, ιδίως οι νέες και οι νέοι. Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να ξαναφέρουμε το καλοκαίρι στην πατρίδα μας. Μόνο έτσι μπορούμε να φύγουμε πραγματικά από το χειμώνα των μνημονίων. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Σακελλαρίδης: Η σημερινή μέρα θα είναι μια μέρα νίκης για την πόλη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος δήλωσε ότι «η Αθήνα σήμερα ολοκληρώνει το μεγάλο βήμα που έκανε την προηγούμενη Κυριακή.Καλούμε όλους και ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες, να χρησιμοποιήσουν τη μεγάλη δύναμη που έχει η ψήφος τους και να φέρουν τη μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη η πόλη μας. Η σημερινή μέρα θα είναι μια μέρα νίκης για την πόλη μας», δήλωσε ο κ. Σακελλαρίδης.

Δούρου: Σήμερα μπορούμε να πάρουμε τις ζωές μας πίσω

Η Ρένα Δούρου έφτασε στο εκλογικό της κέντρο συνοδευόμενη ξανά από την μητέρα της. Μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος δήλωσε:«σπουδαία μέρα σήμερα. Μπορούμε εμείς οι πολίτες να πάρουμε τις ζωές μας πίσω στα χέρια μας, επιλέγοντας τους αντιπροσώπους μας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, επιλέγοντας ποιους θα μας κυβερνήσουν στις περιφέρειες και τους δήμους.Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους δικαστικούς αντιπροσώπους που έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα διαδικασία με τρεις κάλπες, τρία ψηφοδέλτια» τόνισε αρχικά η κ. Δούρου και όταν ρωτήθηκε αν είναι αισιόδοξη για το αποτέλεσμα απάντησε: «αν δεν ήμουν αισιόδοξη, αν δεν ήμουν βέβαιη, αν δεν ήμουν πεισματάρα ότι μπορούμε εμείς οι πολίτες να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας, δεν θα έμπαινα σε αυτή τη μάχη».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ NEWSBOMB

ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2014: Δικαιολογίες περί άγνοιας… τέλος

Μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα των εκλογών

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις ευρωεκλογές

Δείτε εδώ live τα αποτελέσματα από το ΥΠΕΣ

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις εκλογές 2014