ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών 2019: Συνεχής ροή αποτελεσμάτων από όλη τη χώρα

Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών 2019: Συνεχής ροή αποτελεσμάτων από όλη τη χώρα

Αποτελέσματα Eκλογών 2019: Πώς διαμορφώθηκαν τα αποτελέσματα στις Ευρωεκλογές, Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές 2019

To Newsbomb.gr, το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό site της χώρας, όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, μετέδωσε έγκυρα και έγκαιρα, όλα τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και των εκλογών για τις Περιφέρειες και τους Δήμους.

Σε δύο ενότητες, μια για τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019 και μια για τις Ευρωεκλογές 2019 είχατε τη δυνατότητα να αποκτήσετε πλήρη εικόνα για όλα τα αποτελέσματα.

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας το Newsbomb.gr σας ενημέρωσε με απόλυτη ακρίβεια για το εκλογικό αποτέλεσμα, το παρασκήνιο και τις εξελίξεις στα στρατόπεδα των κομμάτων.

Με τη μεγάλη ευθύνη της πρωτιάς σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, η δημοσιογραφική ομάδα του Newsbomb.grανταποκρίθηκε στη μάχη της ενημέρωσης και για τις εκλογές 2019.

Επίσης, μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών μεταδώσαμε από τις 19:00 και μετά τη ροή των αποτελεσμάτων των εκλογών από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ο μαραθώνιος της ενημέρωσης θα συνεχιστεί καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και τη Δευτέρα (27/05/2019) με συνεχή ροή των αποτελεσμάτων από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα των Eκλογών 2019

Διαβάστε τι συνέβη κατά τη διάρκεια των εκλογών την Κυριακή (26/05) στο blog του Newsbomb.gr: