ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιφερειακές εκλογές 2019 - Γκλέτσος: Περιοδεία στη Λαμία

Περιφερειακές εκλογές 2019 - Γκλέτσος: Περιοδεία στη Λαμία
Ένα ερωτηματικό τοποθέτησε συμβολικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης στην ταμπέλα που υπάρχει έξω από το κτίριο του Πανεπιστημίου στη Λαμία
Lamiareporter

Περιφερειακές εκλογές 2019: Διαδοχικές συναντήσεις και επισκέψεις στη Λαμία πραγματοποίησε χθες (4/4/2019)  ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση» Απόστολος Γκλέτσος.

O Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας μαζί με υποψήφιους από την Φθιώτιδα επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας, το Δήμο Λαμίας, την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδος και τη ΓΕΠΑΔ Στερεάς, την Περιφέρεια και το Νοσοκομείο Λαμίας.

Η στάση στο Πανεπιστήμιο

Ένα ερωτηματικό τοποθέτησε συμβολικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Απόστολος Γκλέτσος και οι συνεργάτες του στην ταμπέλα που υπάρχει έξω από το κτίριο του Πανεπιστημίου στη Λαμία, όπου αναφέρεται ως Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

«Δεν είμαστε ούτε στη Λάρισα, ούτε στο Βόλο, ούτε στη Καρδίτσα, ούτε στα Τρίκαλα. Είμαστε στη Στερεά Ελλάδας και τη Λαμία. Δεν είναι δυνατόν να λειτουργούμε ως υποκατάστημα της Θεσσαλίας. Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για εμάς. Δίνουμε το λόγο της τιμής μας ότι αυτό θα αλλάξει....», είπε μιλώντας στις κάμερες ο Απόστολος Γκλέτσος.

ΠΗΓΗ lamiareporter.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ: Νεκρή η Έλενα Φανουράκη - Δολοφόνησαν εν ψυχρώ την επιχειρηματία (pics)

Καιρός τώρα: Αποπνικτική η Παρασκευή με σκόνη και λασποβροχές - Πού θα σημειωθούν καταιγίδες