ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Δείτε ποιος είναι ο ψηλότερος υποψήφιος (pics)

Εκλογές 2019: Δείτε ποιος είναι ο ψηλότερος υποψήφιος (pics)
Έχει ύψος 2,24 και φοράει 57 νούμερο παπούτσι
EURKINISSI

Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Γιάννης Παπαδημητρίου είναι σίγουρα με διαφορά ο ψηλότερος υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Τη «μάχη» θα δώσει στο δήμο Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει ύψος 2,24, φοράει 57 νούμερο παπούτσι και ψωνίζει ρούχα από ειδικό κατάστημα. Ο κ. Παπαδημητρίου έχει καταγωγή από τη Θεσσαλία και τα τελευταία χρόνια ζούσε με την οικογένεια του στο Μόναχο της Γερμανίας, όπου διατηρεί επιχειρήσεις.

Η πρόταση στον κ. Παπαδημητρίου για να συμμετάσχει στις εκλογές έγινε από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και αισθάνθηκε ιδιαίτερα «συγκινημένος». Όπως είναι λογικό και μπορείτε να φανταστείτε σε κάθε εμφάνιση του στους δρόμους της Θεσσαλονίκης δεν περνά απαρατήρητος.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου είναι ένας από τους ψηλότερους Έλληνες και όσοι στέκονται δίπλα του αισθάνονται… νάνοι. Αυτό συνέβη και με την ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, Ελένη Ιατρού, που ήταν αναγκασμένη να κοιτάει ψηλά και να τεντώνει το χέρι της, για να φτάσει το μικρόφωνο στο στόμα του καλεσμένου της.

Δείτε στην gallery τον ψηλότερο υποψήφιο στις δημοτικές εκλογές 2019:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«Κλείδωσαν» τα αναδρομικά: Ποιοι θα λάβουν από 2.500 έως 25.000 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις