ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοτικές εκλογές 2019: Γιατί «κόπηκε» υποψήφιος από τον συνδυασμό Μπακογιάννη

Δημοτικές εκλογές 2019: Γιατί «κόπηκε» υποψήφιος από τον συνδυασμό Μπακογιάννη
"Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να δυσφημεί τους 228 ανθρώπους του Συνδυασμού μας" αναφέρει η ανακοίνωση

Δημοτικές εκλογές 2019: "Ο Συνδυασμός «Αθήνα Ψηλά» δεν δέχεται την παραμικρή σκιά σε θέματα ηθικής τάξης" αναφέρει μεταξύ άλλων ανακοίνωση του συνδυασμού του Κώστα Μπακογιάννη.

"Ζητήσαμε επιπλέον από όλους τους υποψηφίους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους υπεύθυνη δήλωση ότι δεν εκκρεμεί εναντίον τους καμία ποινική δίωξη" αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

"Μετά από δημοσίευμα που κινητοποίησε από την πλευρά μας σχετική επιπρόσθετη έρευνα, με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι συγκεκριμένος υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος προσκόμισε ψευδή υπεύθυνη δήλωση. Εδώ, τέτοιες συμπεριφορές, δεν γίνονται ανεκτές. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να δυσφημεί τους 228 ανθρώπους του Συνδυασμού μας που μάχονται κάθε μέρα για τούτη την πόλη. Το τεκμήριο της αθωότητας του ανήκει. Ας τον κρίνει η Δικαιοσύνη. Με τον Συνδυασμό μας υποψήφιος δεν θα είναι".

Σημειώνεται, ότι το θέμα βγήκε στη δημοσιότητα, από την Εφημερίδα των Συντακτών, που έγραψε ότι υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος (στην πέμπτη κοινότητα) του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά», έχει αποταχθεί από τον ελληνικό στρατό για βαριά παραπτώματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στην Ίο: 67χρονος δολοφόνησε την γυναίκα του

ΟΑΕΔ: Επιδότηση έως 18.000 ευρώ - Δες ΕΔΩ αν δικαιούσαι τα χρήματα

Σχετικές ειδήσεις