ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευσταθόπουλος σε Γαβρίλη: Κάντε τα αυτονόητα για τον Πειραιά και μετά ασκείτε κριτική στον Μητσοτάκη

Ευσταθόπουλος σε Γαβρίλη: Κάντε τα αυτονόητα για τον Πειραιά και μετά ασκείτε κριτική στον Μητσοτάκη
Ο κ. Ευσταθόπουλος προτείνει στον κ. Γαβρίλη "να αφήσει στους επόμενους, το δύσκολο έργο της επίλυσης των μεγάλων προβλημάτων του Πειραιά"

Περιφερειακές εκλογές 2019: Επίθεση στον αντιπεριφειάρχη Πειραιά κ. Γιώργο Γαβρίλη κάνει ο υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη στον Πειραιά, κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος, με αφορμή την δριμεία κριτική του κ. Γαβρίλη στον κ. Μητσοτάκη.

Αναλυτικότερα, μέσω άρθρου του στο piraeuspress.gr, -όπου είναι εκδότης- ο κ. Ευσταθόπουλος, επισημαίνει πως "ο Αντιπεριφερειάρχης της Ρένας Δούρου στον Πειραιά, ενθυμούμενος τον παλιό αριστερό εαυτό του, εξέφρασε μια σειρά από ανησυχίες λοιπόν, οι οποίες του γεννήθηκαν μετά την επίσκεψη Μητσοτάκη φυσικά. Ωστόσο, μάλλον ξεχνά ότι….Τα τελευταία 5 χρόνια κατέχει τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά και δεν τον είδαμε να κάνει κάτι για όλες αυτές τις ανησυχίες σχετικά με την COSCO. Τα τελευταία 4 χρόνια έχουμε Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και Περιφέρεια Αττικής ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν είδαμε να αλλάζει κάτι στους μισθούς των εργαζομένων της COSCO (και όχι μόνο). Τη σύμβαση παραχώρησης του Λιμανιού του Πειραιά υπέγραψαν οι σύντροφοι του κ. Γαβρίλη. Εκείνοι που κάποτε διαδήλωναν και πηδούσαν φράχτες για να μην ξεπουληθεί το μεγάλο λιμάνι! Αγνοεί ή κάνει ότι δε γνωρίζει το τεράστιο πρόβλημα της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης του Πειραιά – η οποίας υφίσταται ήδη – και για την οποία δεν έπραξε το παραμικρό την τελευται 5ετία".

Επιπλέον, σημειώνει πως "Το μάστερ πλαν στο οποίο αναφέρεται σα να είναι κάτι ξένο, κάτι άγνωστο, είναι ακριβώς το μνημόνιο που η δική του Κυβέρνηση – με Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και Υπουργό Ναυτιλίας τον Πειραιώτη Θοδωρή Δρίτσα – υπέγραψε με την COSCO! Επειδή λοιπόν κ. Γαβρίλη, ναι μεν εκτιμούμε την εν γένει παρουσία σας, αλλά από την άλλη δεν μπορείτε να εκφράζετε δημόσιο λόγο σα να απευθύνεστε σε ανίδεους, καλύτερα θα είναι να απομακρυνθείτε με σεμνότητα και ταπεινότητα – η οποία σας χαρακτηρίζει εκ φύσεως – δεδομένου ότι έχετε αποφασίσει να μη συμμετέχετε στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Ρένας Δούρου, χωρίς να προκαλείτε τις συνειδήσεις εκείνων που σας πίστεψαν προ 4-5 ετών τόσο για την Περιφέρεια Αττικής όσο και για τη διακυβέρνηση της χώρας".

Ο κ. Ευσταθόπουλος προτείνει στον κ. Γαβρίλη "να αφήσει στους επόμενους το δύσκολο έργο της επίλυσης των μεγάλων προβλημάτων του Πειραιά".

Τέλος, υπενθυμίζει τα προβλήματα του Πειραιά, που παραμένουν ακόμα άλυτα.

Επιγραμματικά:

- Τις πλημμύρες σε Πειραιά, Κερατσίνι, Κορυδαλλό και Πέραμα
- Τη διαχείριση των αποβλήτων
- Τη μόλυνση του περιβάλλοντος και η έντονη δυσοσμία στο παραλιακό μέτωπο του ευρύτερου Πειραιά
- Το μείζον ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών
- Την έλλειψη σημαντικών έργων υποδομών
- Την έλλειψη στρατηγικού σχεδίου για την τοπική ανάπτυξη του Πειραιά, η οποία και θα γεννήσει νέες θέσεις εργασίας
-Τη μη προσέλκυση νέων επενδύσεων

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Διαβάστε επίσης: «Μαφία των φυλακών»: Ενώπιον του ανακριτή Λυκουρέζος και Παναγόπουλος - Οι διάλογοι που τους έκαψαν

Σχετικές ειδήσεις