ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Αποκάλυψη: Τι τρέχει με τα «τσιμεντωμένα» 19 εκατομμύρια του... Πασόκου;

Αποκάλυψη: Τι τρέχει με τα «τσιμεντωμένα» 19 εκατομμύρια του... Πασόκου;

Η υπόθεση με τα «τσιμεντωμένα» 19 εκατομμύρια ευρώ, έκλεισε άρον άρον ως fake news προκαλώντας παράλληλα την οργή του Κινήματος Αλλαγής, αφού η αρχική είδηση έκανε λόγο για σπίτι πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ εις το οποίο βρέθηκε το παραπάνω αστρονομικό ποσό - Τα πράγματα βέβαια δεν είναι τόσο απλά όσο παρουσιάστηκαν από τα μέσα ενημέρωσης - Απoκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι η υπόθεση έχει... πολύ ψωμί και το παρασκήνιο είναι οργιώδες - Τι συνέβη; Ποια είναι η αλήθεια και ποιος ο μύθος;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Ο «ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΣ» ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR

Τελικά υπάρχει καπνός χωρίς… φωτιά;

Η αρχική, συνταρακτική αποκάλυψη προήλθε από συγκεκριμένο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατία» η οποία ανέφερε ότι αστυνομικές και φορολογικές Αρχές το βράδυ της Τρίτης (06/11/2018), έπειτα από έλεγχο σε σπίτι του Παλαιού Ψυχικού εντόπισαν το ιλιγγιώδες ποσό των 19.000.000 ευρώ σε δεσμίδες.

Όπως αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια της ίδιας ημέρας, το ρεπορτάζ δεν ήταν σαφές, και δημιούργησε ένα θολό τοπίο για το τι ακριβώς συνέβη με το σπίτι στο Ψυχικό. Μετά από σχετική διάψευση της ΕΛ.ΑΣ. για την «έφοδο», τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης έσπευσαν να μιλήσουν για fake news και κάπυ εκεί έκλεισε το θέμα.

Τι συμβαίνει –στην πραγματικότητα- με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» περί εφόδου σε ύποπτο σπίτι στο Ψυχικό, όπου –πάντα κατά το δημοσίευμα- εντοπίστηκαν εκατομμύρια ευρώ, προερχόμενα από ύποπτες συναλλαγές πρώην υπουργού;

Η αστυνομία, όπως είναι γνωστό, με μια πολύ προσεκτική και λιτή ανακοίνωση, διέψευσε ότι πραγματοποιήθηκε σχετική επιχείρηση, ενώ το ΠΑΣΟΚ διαμαρτυρήθηκε έντονα για δημιουργία κλίματος σκανδαλολογίας.

Ακόμα κι ο… Άκης Τσοχατζόπουλος εξέδωσε οργίλη ανακοίνωση διαμαρτυρίας, ενώ απείλησε και με προσφυγή στη Δικαιοσύνη, αν και το σχετικό δημοσίευμα δεν τον κατονόμαζε ως παραλήπτη της μεταφοράς του ποσού απ’ το εξωτερικό, μάλλον απ’ την Ιταλία.

Προσέξτε όμως: Η αστυνομία διέψευσε τη διενέργεια επιχείρησης εφόδου και μόνο αυτό!

Δεν διέψευσε την είδηση της παρακολούθησης ή την ύπαρξη κάποιου σπιτιού εις το οποίο είναι κρυμμένα χρήματα.

police17 57

Ας ξαναδιαβάσουμε την ανακοίνωση - διάψευση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Καμία Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό, όπως επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ''»,

Πάμε τώρα παρακάτω.

Το μαύρο χρήμα από το εξωτερικό και ο δικηγόρος - ντελιβεράς

Το Newsbomb.gr απευθύνθηκε σε πηγή που είναι σε θέση να γνωρίζει γύρω απ’ την επίμαχη υπόθεση.

Η απάντηση που λάβαμε ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Η πηγή μας αποκάλυψε, ότι «πράγματι κάτι τρέχει», με ροή πολύ μεγάλου χρηματικού ποσού απ’ το εξωτερικό, προϊόντος συναλλαγής-λαμογιάς και με παραλήπτη υψηλά ιστάμενο πολιτικό πρόσωπο!

Κανείς δεν κάνει λόγο για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και για να είμαστε απολύτως σαφείς κανείς δεν αναφέρει όνομα πολιτικού.

Πάντα κατά την ίδια πηγή, μάλλον η εφημερίδα «βιάστηκε να αποκαλύψει», ενώ η υπόθεση ακόμα «έτρεχε», με κίνδυνο οι «ενδιαφερόμενοι να λάβουν μέτρα» και να τίθεται σε κίνδυνο η επιτυχία της επιχείρησης.

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι αρμόδιες αρχές εδώ και καιρό παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σχετικές πληροφορίες που έχουν τεθεί υπόψη τους, με στόχο να «εγκλωβίσουν» τους εμπλεκόμενους και να δράσουν την κατάλληλη στιγμή.

Τα λεφτά φαίνεται να έχουν έρθει από χώρα του εξωτερικού και η παρακολούθηση γινόταν για πολλούς μήνες.

Ο στόχος των αρχών δεν ήταν να συλλάβουν τον «ντελιβερά», αλλά να βρούν τον άνθρωπο στον οποίο θα κατέληγαν αυτά τα ποσά.

Κι όταν αναφερόμαστε σε «αρμόδιες αρχές», δεν εννοούμε αναγκαστικά την ΕΛΑΣ, αλλά –για παράδειγμα- το ΣΔΟΕ ή την αρχή για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος…

Για να είμαστε σαφείς, οι αρμόδιες αρχές του κράτους, δεν παρακολουθούσαν κάποιον πολιτικό, αλλά δικηγόρο - ντελιβερά που κάνει αυτή τη δουλειά:

Μεταφέρει δηλαδή μαύρα χρήματα από το εξωτερικό για λογαριασμό πολιτικών και επιχειρηματιών.

Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση δεν έχει λήξει. Και ίσως σύντομα υπάρξουν δραματικές εξελίξεις…

To μείζον ερώτημα είναι «για ποιον μετέφερε αυτό το ποσό;».

H σύνδεση της υπόθεσης με πολιτικό πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ έχει κι αυτή τη σημασία της, αν και προς το παρόν δεν αποδεικνύεται ευθέως...

Πάντως μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης, έστω και με αυτό τον «υπερβολικό» τρόπο, η υπόθεση - προς το παρόν - «κάηκε» αφού οι εμπλεκόμενοι γνωρίζουν πλέον ότι παρακολουθούνται...

mauro xrima

Πώς αποκαλύφθηκε η είδηση για τα τσιμεντωμένα εκατομμύρια

Το τεράστιο ποσό - όπως έγραψε η εφημερίδα - βρισκόταν σε ειδική κρύπτη και χρειάστηκε εξονυχιστικός έλεγχος για να βρεθεί.

Μάλιστα, η εφημερίδα «Δημοκρατία», έγραψε ότι υπήρχαν εδώ και καιρό πληροφορίες ότι στο συγκεκριμένο διώροφο στις αρχές της οδού Ζαλακώστα στο Παλαιό Ψυχικό είχε «θαφτεί» μεγάλο χρηματικό ποσό που ανήκε σε προβεβλημένο ισχυρό πολιτικό του ΠΑΣΟΚ.

Η εφημερίδα είχε μάλιστα δημοσιεύσει και φωτογραφία η οποία παρουσιάστηκε ως «αποκλειστική» από το σημείο που βρέθηκαν τα χρήματα.

Διαβάστε επίσης:

Ανοίγουν τους τραπεζικούς λογαρισμούς του Σημίτη