ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών - Λαμίας

Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών - Λαμίας
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας.
INTIME

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας.

Μικρή ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς που θα κινηθούν τα βράδια της επόμενης εβδομάδας στην άνοδο της Αθηνών - Λαμίας καθώς αναμένεται να πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ των χλμ 22,7 και 24,5 στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, στην περιοχή του δήμου Κηφισιάς, έως και τις 16 Σεπτεμβρίου, από Δευτέρα έως Πέμπτη, κατά τις ώρες 21.00 έως 06.00 της επομένης και τις Κυριακές από 00.01 έως 08.00 και 22.00 έως 06.00 της επομένης, θα ισχύσουν τα εξής:

  • Αποκλεισμός μεσαίας και δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομένουσα, αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, καθώς και μέσω της παράλληλης βοηθητικής οδού και του αυτοκινητοδρόμου Αγίου Στεφάνου ή εναλλακτικά μέσω της οδού Ιλισσίων για την έξοδο από τον αυτοκινητόδρομο.
  • Αποκλεισμός κλάδου εξόδου και κλάδων εισόδου στον αυτοκινητόδρομο Βαρυμπόμπης, στο ρεύμα προς Λαμία.
  • Μετά το πέρας των εργασιών, η σήμανση θα αποσύρεται και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά σε ολόκληρο το πλάτος του οδοστρώματος.

Έκκληση της τροχαίας προς τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Διαβάστε επίσης:

«Κόλαση» οι δρόμοι της Αθήνας - Μποτιλιάρισμα παντού

Σχετικές ειδήσεις