ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φονικό στην Κοιλάδα: «Εγώ πιστεύω αυτή το έκανε, να πάει ισόβια»

Φονικό στην Κοιλάδα: «Εγώ πιστεύω αυτή το έκανε, να πάει ισόβια»

Η χήρα της Κοιλάδας για άλλη μία φορά διακήρυξε την αθωότητά της επικαλούμενη αυτή τη φορά την πίστη της στον Θεό. Την ίδια ώρα την δική τους εκδοχή δίνουν οι συγγενείς του θύματος. 

Η γυναίκα η οποία κάθεται στο εδώλιο του κατηγορούμενου στη δίκη που γίνεται σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία του 42χρονου καπετάνιου τον Δεκέμβριο του 2014 στην απολογία της ανέφερε ότι βρίσκεται στη φυλακή για κάτι που δεν έκανε.

Όπως είπε λάτρευε τον σύζυγό της και ήταν ο μοναδικός άνδρας στη ζωή της και αναφέρθηκε στην πίστη της στον Θεό. «Είμαι ένας άνθρωπος της εκκλησίας. Αγαπούσα πολύ αυτό που είχα. Ο Λάμπρος ήταν αδιάθετος και δεν πήγε στη δουλειά. Πήγα τη μικρή στο σχολείο και όταν γύρισα κάπνιζε έξω και μιλούσε στο τηλέφωνο. Πήγα για καφέ με δύο φίλες μου και όταν γύρισα από τη βόλτα και τελείωσα τις δουλειές του σπιτιού αντίκρισα πολύ κόσμο... Ρωτούσα αν θα γίνει καλά», ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων η γυναίκα.

Την ίδια ώρα, πατέρας και η αδερφή του καπετάνιου μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», με τον πρώτο να υποστηρίζει πως η νύφη του δεν είναι αθώα. «Εγώ πιστεύω ότι αυτή το έκανε. Θέλω να μπει ισόβια. Αυτά τα κλάματα τα ξέρουμε», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του καπετάνιου, αναφερόμενος στη συγκίνηση της χήρας κατά την απολογία της στο δικαστήριο.

Σχετικά με τη δήλωση της χήρας ότι είναι άνθρωπος της εκκλησίας, ο πατέρας του θύματος υποστήριξε πως η γυναίκα δεν πήγαινε στην εκκλησία. Παράλληλα πρόσθεσε πως «με τον άνδρα της δεν τα πήγαιναν ποτέ καλά και τσακώνονταν».

Μάλιστα, ο πατέρας διέψευσε ότι το παιδί του είχε κάποιο πρόβλημα με την υγεία του, όπως ισχυρίστηκε στην απολογία της η σύζυγός του.

Με τη σειρά της, η αδερφή του άτυχου καπετάνιου είπε ότι είναι ψέματα ότι αυτοκτόνησε. Αναφερόμενη στη σύζυγο του αδερφού της υποστηριξε πως παρόλο που την αγκάλιασαν, εκείνη δεν τους ήθελε.

«Τον αδερφό μου τον ήθελε για τα χρήματα», είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε πως η κατηγορούμενη έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα και σε εκείνη, αλλά και στον πατέρα της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Έλυσε το μυστήριο ο σύντροφος της 35χρονης