ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Από τον εισαγγελέα στον ανακριτή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Δρακόντεια μέτρα

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Από τον εισαγγελέα στον ανακριτή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Δρακόντεια μέτρα
Σπύρος Μελισσάρης

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Το απόγευμα της Παρασκευής (18.06) οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, κι από εκεί στον ανακριτή, ο δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη

Λίγο πριν από τις 17:00 έφτασε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, καθ’ ομολογία δολοφόνος της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Ο 33χρονος πιλότος ήταν δεμένος πισθάγκωνα, είχε ισχυρή αστυνομική συνοδεία – ενώ συνολικά στον χώρο τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια με αρκετούς άνδρες της ΟΠΚΕ να έχουν αναλάβει την τήρηση των μέτρων – και φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Τον 33χρονο περίμεναν στην είσοδο αρκετοί εκπρόσωποι του Τύπου, ωστόσο, ο ίδιος δεν έδωσε καμία απάντηση στα δεκάδες ερωτήματα που του απευθύνονταν «κατά ριπάς». Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν ανέκφραστος και με τη συνοδεία των αστυνομικών εισήλθε στο κτήριο όπου αναμένεται να ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες μετά την ομολογία του στυγερού εγκλήματος.

Ο 33χρονος, που ομολόγησε μετά από 37 ημέρες υποκρισίας τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν, δίπλα στο 11 μηνών βρέφος τους, βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών, για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί σε βάρος του.

Εκεί οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και πάλι παρέμεινε ψύχραιμος, ανέκφραστος και δεν έδειξε σε κανένα σημείο να έχει επηρεαστεί από όλα όσα γίνονται το τελευταίο 24ωρο.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί που τον συνοδεύουν, τον μετέφεραν από το κτήριο 16 στο κτήριο 9, έτσι ώστε να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί, πιθανότατα την προσεχή Τρίτη (22.06).

Η μεταφορά του από το ένα κτήριο στο άλλο έγινε αστραπιαία, με τον δολοφόνο της Καρολάιν να παραμένει ανέκφραστος και πάλι να επιδεικνύει σοκαριστική ψυχραιμία μπροστά σε όλα όσα έγιναν και όσα θα ακολουθήσουν για τον ίδιο που πλέον έχει τεθεί στη διάθεση της δικαιοσύνης...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Οι «άγνωστες» σκηνές στο σπίτι του φονικού - Τι έκανε ο πιλότος