ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ στη Μύκονο: Νεκρός 37χρονος

Θρίλερ στη Μύκονο: Νεκρός 37χρονος

Θρίλερ στο νησί της Μυκόνου, καθώς εντοπίστηκε το Σάββατο η σορός ενός άνδρα στο λιμάνι του νησιού.

Ένας 37χρονος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου στη Μύκονο, σύμφωνα με την ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος.

Ειδικότερα, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου ενημερώθηκε για την ύπαρξη ενός ατόμου που βρίσκεται στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του, στην είσοδο του νέου λιμένα ν. Μυκόνου.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα στελέχη της Λιμενικής Αρχής κι ο εν λόγω άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 37χρονο Έλληνα.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυκόνου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Νεκρή 79χρονη στην Κέρκυρα

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή «ΓΕΦΥΡΑΣ ΚΑΪΖΕΡ ΑΧΙΛΛΕΙΩΝ'» της Κέρκυρας, 79χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κέρκυρας.

Νεκρός 75χρονος στη Χαλκιδική

Την ίδια ώρα παρόμοια τραγωδία σημειώθηκε και στην Χαλκιδική, όπου ένας 75χρονος άνδρας, αλλοδαπός εντοπίστηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή ΓΕΡΑΚΙΝΗΣ.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ν. Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Η κατάθεση φίλης της Καρολάιν: «Ήταν παράξενο ζευγάρι, είχαν παράξενο δέσιμο»