ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Παραδόθηκε ο καταζητούμενος εφοπλιστής

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Παραδόθηκε ο καταζητούμενος εφοπλιστής

Στην αστυνομία παραδόθηκε την Τετάρτη ο εφοπλιστής που κατηγορείται για εμπλοκή στη δολοφονία της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο

Παραδόθηκε την Τετάρτη ο εφοπλιστής που κατηγορείται για εμπλοκή στη δολοφονία της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Η εμπλοκή του 44χρονου εφοπλιστή προέκυψε λόγω του γεγονότος ότι το σκάφος που χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους οι δράστες της επίθεσης στη Ζάκυνθο ανήκε στον ίδιο.

Ο εφοπλιστής από την πλευρά του αρνείται τα πάντα.

Συμφωνία με τη δικογραφία ο εφοπλιστής αντιμετωπίζει την κατηγορία της απλής συνέργειας σε ανθρωποκτονία για τη δολοφονία στη Ζάκυνθο τον Ιούνιο του 2020.

Η έρευνα «ξεκλείδωσε» από μάρτυρα-κλειδί που με έναν χρόνο καθυστέρηση μίλησε στους αστυνομικούς για τους φυσικούς αυτουργούς και τον ηθικό αυτουργό του εγκλήματος.

Ηθικός αυτουργός της δολοφονίας φέρεται να είναι ο απότακτος αστυνομικός που αποφυλακίστηκε λίγο καιρό πριν την δολοφονία του Ντίμη Κορφιάτη τον Μάιο του 2021.

Σύμφωνα με την αστυνομία η εντολή δόθηκε μέσα από τη φυλακή, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, καθώς όταν έγινε η δολοφονία της συζύγου του Κορφιάτη ο απότακτος αστυνομικός ήταν έγκλειστος στις φυλακές Πατρών.

Ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας κατηγορείται σωματοφύλακας του εφοπλιστή ο οποίος είχε αναγνωριστεί από το ίδιο τον Ντίμη Κορφιάτη - όταν ζούσε - ως το άτομο που τον πυροβόλησε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Κλείδωσαν» οι ανακοινώσεις για τις μάσκες - Ίσως τις πετάξουμε και αύριο