ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Mad Clip: Η ΕΛΑΣ ψάχνει παντού ένα AUDI R8 - Περνούσε από το σημείο την ώρα του δυστυχήματος

Το σημείο όπου έγινε το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Mad Clip
Το σημείο όπου έγινε το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Mad Clip
ΙΝΤΙΜΕ

Έκκληση για βοήθεια στη συλλογή στοιχείων στους πολίτες που μπορεί να γνωρίζουν οτιδήποτε για το τροχαίο με θυμα τον Mad Clip απευθύνει η ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο των ερευνών για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα. 

Έκκληση για βοήθεια στη συλλογή στοιχείων, στους πολίτες που μπορεί να γνωρίζουν οτιδήποτε για το τροχαίο δυστυχημα με θυμα τον Mad Clip, απευθύνει με επίσημη ανακοίνωσή της η Αστυνομία.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα».

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, η Αστυνομία αναζητά πληροφορίες για ένα ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, το αυτοκίνητο είναι πιθανόν δεξιοτίμονο.

Όπως αναφέρεται, το εν λόγω ΙΧ κινούνταν στον χώρο του δυστυχήματος, την ώρα που συνέβη.

«Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016», καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συγκίνηση για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη - Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι του

Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip: Τα πρώτα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. – Τα βίντεο και οι μαρτυρίες

Μίκης Θεοδωράκης: Τι συμβαίνει όταν στη χώρα κηρύσσεται «εθνικό πένθος»

Mad Clip: Η πρώτη ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα μετά τον θάνατό του (photo)