ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αθηνών - Κορίνθου: Τροχαίο με δύο νεκρούς - Ήθελε να διασχίσει τον δρόμο πεζός

Αθηνών - Κορίνθου: Τροχαίο με δύο νεκρούς - Ήθελε να διασχίσει τον δρόμο πεζός
O 65χρονος άνδρας αλλά και ο οδηγός της μηχανής έχασαν τη ζωή τους.
ΙΝΤΙΜΕ

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (10/9) στην Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος του Ασπρόπυργου – Κόστισε τη ζωή σε δύο άνδρες - Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό τροχαίο

Μία ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Αθηνών – Κορίνθου όταν ένας πεζός προσπάθησε να διασχίσει πεζός την Εθνική Οδό. Εξαιτίας του τροχαίου είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο για αρκετές ώρες.

Πώς έγινε το τροχαίο με τους δύο νεκρούς

Η απόφαση ενός 65χρονου να διασχίσει πεζός τον δρόμο ήταν μοιραία. Συγκεκριμένα, σταμάτησε το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου και θέλησε να περάσει στο απέναντι κατάστημα. Ενώ διέσχιζε κάθετα την Αθηνών Κορίνθου, τον παρέσυρε μηχανάκι, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ίδιος και να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός της μηχανής, ο οποίος κατέληξε λίγο αργότερα.

Μεγάλο μποτιλιάρισμα παρατηρήθηκε λίγο αργότερα και στη λεωφόρο Σχιστού στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Αθηνών με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Newsbomb.gr με το κέντρο ελέγχου κυκλοφορίας της Τροχαίας αστυνομικοί μας εξήγησαν ότι η εικόνα αυτή της κίνησης οφείλεται αφενός και στο τροχαίο και αφετέρου στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις ειδικές διαδρομές του Ράλι Ακρόπολις που διεξάγονται σήμερα Παρασκευή στην Κορινθία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Nέα μέτρα: Αλλάζουν όλα από 13 Σεπτεμβρίου - Νέα πραγματικότητα για ανεμβολίαστους

Ο απρόβλεπτος ανασχηματισμός, τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων και τα «ρέστα» Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Υπόθεση Σεμέδο-Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: «Ανοίγουν» κινητά μετά τις καταγγελίες της μητέρας της 17χρονης