ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άλκη: Αυτός είναι ο «Αθηναίος» που παραδόθηκε

Δολοφονία Άλκη: Αυτός είναι ο «Αθηναίος» που παραδόθηκε

Δολοφονία Άλκη: Ο 25χρονος Α.Β. παραδόθηκε στις Αρχές μετά από παραίνεση της μητέρας του

Είναι ο τελευταίος, χρονικά, συλληφθείς για την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.

Ο 25χρονος Α. Β. επονομαζόμενος και «Αθηναίος», παραδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (08/02) στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου μετέβη συνοδεία του συνηγόρου του, για την εμπλοκή του στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Ο «Αθηναίος» ζούσε τον τελευταίο χρόνο στη Θεσσαλονίκη, όπου και εργαζόταν ως ντελιβεράς. Αμέσως μετά τη φονική επίθεση σε βάρος του Άλκη, ο 25χρονος εξαφανίστηκε και βρήκε «καταφύγιο» σε σπίτι φίλων του. Οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση, φέρονται να είχαν φτάσει στα «ίχνη» του, έχοντας εντοπίσει το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου.

Ενώ η σύλληψή του ήταν θέμα χρόνου, ο ίδιος επέλεξε να παραδοθεί στις Αρχές μετά από παραίνεση της μητέρας του. Μάλιστα, η οικογένεια του διατηρεί σπίτι στην Τήνο, όπου η αστυνομία έκανε έφοδο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις οπαδικής βίας αλλά για ναρκωτικά.

O «Αθηναίος» πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο 25χρονος από την Αθήνα ο οποίος παραδόθηκε χθες και κατηγορείται για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

Την πόρτα της 7ης τακτικής ανακρίτριας που διερευνά την υπόθεση θα περάσουν σήμερα τρεις εξ αυτών, ενώ η διαδικασία θα συνεχιστεί αύριο (Πέμπτη) και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή.

Πρόκειται για τους οκτώ που είχαν συλληφθεί την περασμένη Κυριακή, με εντάλματα που ενεργοποίησε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Όλοι οι παραπάνω διώκονται για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή. Ανάμεσά τους είναι οκτώ Έλληνες κι ένας Αλβανός.

Πλέον αναζητείται μόνο ένα άτομο, που φέρεται να διέφυγε στο εξωτερικό. Πρόκειται για 20χρονο, με καταγωγή από την Αλβανία, για τον οποίο εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Υπενθυμίζεται πως έχει ήδη προφυλακιστεί ο 23χρονος Αλβανός που αποτέλεσε την πρώτη σύλληψη για την αιματηρή επίθεση της 1ης Φεβρουαρίου στη Χαριλάου, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης και τραυματίστηκαν δύο φίλοι του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.