ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ανδραβίδα: Ψάχνουν και για συνεργό του μακελάρη - «Κλειδί» το κινητό τηλέφωνο

Ανδραβίδα: Ψάχνουν και για συνεργό του μακελάρη - «Κλειδί» το κινητό τηλέφωνο
Ανδραβίδα: Γιατί παραμένει «ανοιχτό» το ενδεχόμενο του συνεργού – Τι απάντησε ο μακελάρης στον ανακριτή
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Ανδραβίδα: Γιατί παραμένει «ανοιχτό» το ενδεχόμενο του συνεργού – Τι απάντησε ο μακελάρης στον ανακριτή

Στην άρση τηλεφωνικού απορρήτου και στην εξέταση του tablet που εντοπίστηκε και κατασχέθηκε στο σπίτι του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου στην Ανδραβίδα, αναμένεται να προχωρήσουν οι Αρχές προκειμένου να δουν με ποιον μίλησε μετά την τέλεση της τετραπλής ανθρωποκτονίας, αν υπάρχει συνεργός που τον ειδοποιούσε για τα αστυνομικά μπλόκα, καθώς και αν τελικά φιλοξενήθηκε από κάποιο άτομο στην Πάτρα, στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας όπου έκρυψε και το όπλο.

Όμως, αξίζει να σημειωθεί ότι στη δικογραφία δεν υπάρχει αναφορά για άτομο που τον υπέθαλπε και δεν ευσταθεί κατηγορία για υπόθαλψη, εάν βέβαια προκύψει συνεργός, αφού δεν είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 60χρονο.

Τι είπε στον ανακριτή

«Δεν ξέρω πως έγινε αυτό. Δεν μπορώ να εξηγήσω σε τι σύγχυση βρισκόμουν και έκανα αυτό το κακό. Λυπάμαι πολύ για ότι συνέβη και συγχώρεση θα ζητήσω μόνο από τον Θεό. Δεν ξέρω αν μπορεί να με συγχωρέσει κάποιος άλλος, για αυτό ζητάω συγχώρεση μόνο από Αυτόν» απάντησε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.com, ο μακελάρης στις επίμονες ερωτήσεις του ανακριτή Αμαλιάδας, όσον αφορά τη δολοφονία των δύο ανηλίκων, ηλικίας ενάμισι και δυόμισι ετών, στα οποία ο 60χρονος προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο.

Τα ευρήματα στην Ανδραβίδα

Όσον αφορά τα ευρήματα της αστυνομίας στο σπίτι του 60χρονου στην Ανδραβίδα, εντοπίστηκε μια κυνηγετική καραμπίνα και ένα δίκανο, για τα οποία κατείχε σχετική άδεια, δύο κάρτες SIM και ένα tablet, καθώς και το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ, ενώ ο καθ’ ομολογίαν δράστης όταν προσήχθη στη Δ.Α Αχαΐας είχε στην κατοχή του το ποσό των 1.000 ευρώ.

Το σπίτι του εγκλήματος στην Ανδραβίδα

Στην πολυσέλιδη δικογραφία του στυγερού εγκλήματος γίνεται εκτενής αναφορά για τη σκηνή του εγκλήματος, τόσο στο εσωτερικό του σπιτιού όσο και στην αποθήκη, στο πίσω μέρος της οικίας. Το αποτροπιαστικό τοπίο που αντίκρισαν οι αστυνομικοί συνθέτουν ματωμένα σεντόνια, μαξιλαροθήκες και μια λίμνη αίματος.

Στο υπνοδωμάτιο που δολοφονήθηκε το ζευγάρι περισυλλέχθηκαν δύο κάλυκες και μία βολίδα. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος ενώπιον του Ανακριτή, η πρώτη γνωριμία με το δολοφονημένο ζευγάρι έγινε το 2020. Το 2021 ενοικιάστηκε το σπίτι από τον 32χρονο και την 37χρονη και μετά από τρεις μήνες ξεκίνησαν οι πρώτες διαφωνίες, κάτι το οποίο επισήμανε και η μητέρα του 60χρονου στην κατάθεσή της το βράδυ της δολοφονίας.

Ο 60χρονος μεταφέρθηκε χθες, Πέμπτη, στις φυλακές του Κορυδαλλού και η δίκη του αναμένεται να έχει οριστεί μέσα στους επόμενους τρεις μήνες.

Διαβάστε επίσης:

Ανδραβίδα: Τα κενά της απολογίας του μακελάρη - Τι είπε για το μοιραίο απόγευμα (vid)

«Γύρισα στην Ανδραβίδα για να ταΐσω τον σκύλο μου» – Τι είπε στην απολογία του ο μακελάρης