ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κιουρτζής στο Newsbomb.gr: «Πυροβόλησαν το πρατήριό μου με καλάσνικοφ – Το έχει η αστυνομία»

Κιουρτζής στο Newsbomb.gr: «Πυροβόλησαν το πρατήριό μου με καλάσνικοφ – Το έχει η αστυνομία»
Συναγερμός στην ΕΛΑΣ από τους πυροβολισμούς στο πρατήριο του προέδρου των βενζινοπωλών της Θεσσαλονίκης
ΕΡΤ

Κινητοποίηση της ΕΛΑΣ μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς σε πρατήριο βενζίνης στη Θεσσαλονίκης - Τι λέει στο Newsbomb.gr o Θέμης Κιουρτζής, πρόεδρος της ένωσης βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος» στο βενζινάδικο του οποίου συνέβη το περιστατικό 

Με τουλάχιστον 7 σφαίρες «γάζωσαν» το πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος της ένωσης βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος», Θέμης Κιουρτζής.

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο κ. Κιουρτζής η επίθεση έγινε περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε, κατά του πρατηρίου υγρών καυσίμων σπάζοντας τις τζαμαρίες.

Επιπλέον ο πρόεδρος της ένωσης βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης έκανε γνωστό στο Newsbomb.gr ότι ο δράστης πέταξε το καλάσνικοφ το οποίο τώρα εξετάσει η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η στιγμή της επίθεσης έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας που υπήρχε στο βενζινάδικο το οποίο την ώρα των πυροβολισμών ήταν κλειστό.

Σημειώνεται ότι το πρατήριο υγρών καυσίμων του προέδρου των βενζινοπωλών της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε σχετικά απομακρυσμένη περιοχή.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν το πρατήριο του προέδρου των βενζινοπωλών