ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επίθεση σε υποκατάστημα τράπεζας λίγα μέτρα από τη ΓΑΔΑ - Συναγερμός στις Αρχές

Επίθεση σε υποκατάστημα τράπεζας λίγα μέτρα από τη ΓΑΔΑ
Η φωτιά προκάλεσε υλικές ζημιές στο μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών και στην πρόσοψη του καταστήματος
Intime News

Oμάδα κουκουλοφόρων τα ξημερώματα δεν δίστασε να επιτεθεί σε υποκατάστημα τράπεζας που βρίσκεται μόλις 300 μέτρα από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου, οι κουκουλοφόροι, τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στο ΑΤΜ του υποκαταστήματος, που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τη Μαυρομιχάλη και αμέσως μετά κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Η φωτιά προκάλεσε υλικές ζημιές στο μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών και στην πρόσοψη του καταστήματος ενώ όταν έφτασαν οι πρώτοι αστυνομικοί, οι δράστες είχαν ήδη καταφέρει να φτάσουν αρκετά μακριά.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για ένα μέρος σχεδίου που περιλαμβάνει εμπρησμούς και καταδρομικές επιθέσεις από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, που αντιδρούν στην πανεπιστημιακή αστυνομία ενώ παράλληλα θέλουν να δηλώσουν και τη συμπαράστασή τους σε καταδικασμένο, ο οποίος αυτή την περίοδο κάνει απεργία πείνας.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές ερευνούν και την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητα τη νύχτα, για να διαπιστώσουν εάν σχετίζονται με το σχέδιο των εμπρηστικών επιθέσεων.