ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ελληνικό: Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία με μαχαίρι στον 17χρονο

Ελληνικό: Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία με μαχαίρι στον 17χρονο
Glomex

Ο 17χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο «Λαϊκό Νοσοκομείο».

Δύο άγνωστοι δράστες με κουκούλες προσπάθησαν να ληστέψουν έναν 17χρονο, χθες το βράδυ (1/6), στην περιοχή του Ελληνικού, και όταν αντιστάθηκε τον μαχαίρωσαν.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, πλησίασαν τον ανήλικο, λίγο μετά τις 22:00, στη συμβολή της λεωφόρου Ιασονίδου με την οδό Ριζούντος, και τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού.

Στη συνέχεια, προσπάθησαν να του αφαιρέσουν το κινητό τηλέφωνό του και τα χρήματα που είχε πάνω του. Εκείνος, όμως, αντιστάθηκε και τότε οι άγνωστοι τον μαχαίρωσαν στην κοιλιά, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Σε βίντεο ντοκουμέντο της ΕΡΤ φαίνονται οι δράστες που χτύπησαν τον ανήλικο και διέφυγαν και στη συνέχεια άλλοι νεαροί που έτρεξαν προς το μέρος του 17χρονου για να τον βοηθήσουν.

Ο 17χρονος φαίνεται να κάθεται σε ένα πεζούλι, ενώ φτάνουν οι αστυνομικοί και οι διασώστες του ΕΚΑΒ για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Ο νεαρός διακομίστηκε στο «Λαϊκό Νοσοκομείο», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σχετικές ειδήσεις