ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επίθεση με γκαζάκια και βαριοπούλα σε ισραηλινών συμφερόντων ναυτιλιακή εταιρεία στον Πειραιά

Επίθεση με γκαζάκια και βαριοπούλα σε ισραηλινών συμφερόντων ναυτιλιακή εταιρεία στον Πειραιά

Επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 17/1 στα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας στον Πειραιά, με υλικές μόνο ζημιές να σημειώνονται και να μην καταγράφονται τραυματισμοί ανθρώπων.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, όταν άγνωστοι έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία της εισόδου ναυτιλιακής εταιρείας στην οδό Κάστορος 55 στον Πειραιά. Στη συνέχεια τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό και από την έκρηξη προκλήθηκε θραύση του υαλοπίνακα και μαύρισμα στον τοίχο. Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν στο σημείο μια βαριοπούλα, υπολείμματα από τον εκρηκτικό μηχανισμό και τρικάκια που πέταξαν φεύγοντας οι δράστες.

Για το συμβάν, η ΕΛΑΣ προχώρησε σε έξι προσαγωγές, ωστόσο όλοι αφέθησαν ελεύεθροι. Στο σημείο έσπευσε άμεσα άνδρες του ΤΕΕΜ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο εκρηκτικός μηχανισμός αποτελούνταν από δύο γκαζάκια, ένα δοχείο με εύφλεκτο υλικό και στουπί.

Τα τρικάκια έγραφαν “Λευτεριά στην Παλαιστίνη”, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η ναυτιλιακή είναι ισραηλινών συμφερόντων και έχει αποτελέσει στόχο και παλαιότερα με άτομα να έχουν πετάξει ξανά τρικάκια στο σημείο.

Διαβάστε περισσότερα στο debater.gr