ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μεσσηνία: 58χρονος πυροβόλησε μέσα σε ταβέρνα στη Θουρία

Μεσσηνία: 58χρονος πυροβόλησε μέσα σε ταβέρνα στη Θουρία

Την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας απήγγειλε την Τρίτη (3/2) ο εισαγγελέας Καλαμάτας σε 58χρονο ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ύστερα από επεισόδιο που έγινε ανήμερα της Υπαπαντής σε υπό ανακαίνιση ταβέρνα στη Θουρία, κατά το οποίο πυροβόλησε στον αέρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, ο 58χρονος είχε διαφορές με τον 47χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, καθώς σε προγενέστερο χρόνο το κατάστημα είχε νοικιάσει η σύντροφος του 58χρονου. Το απόγευμα της Κυριακής (1/2), μαζί με τη σύντροφό του και αστυνομικούς, πήγαν στην ταβέρνα στην οποία γινόταν ανακαίνιση, ζητώντας τα πράγματα που είχαν. Εκεί βρισκόταν ο 47χρονος ιδιοκτήτης με το νέο ενοικιαστή.

Αφού συζήτησαν, έφυγαν, αλλά ύστερα από λίγη ώρα ο 58χρονος γύρισε στο μαγαζί. Οι εκδοχές των δύο πλευρών για το τι έγινε από εδώ και πέρα είναι διαφορετικές. Ο μεν δράστης επικαλείται ότι οι άλλοι δύο του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με τον ίδιο στην προσπάθειά του να αμυνθεί έβγαλε το όπλο για εκφοβισμό και εν συνεχεία πυροβόλησε στο ταβάνι. Οι δύο άντρες, όμως, που ήταν στο μαγαζί, ισχυρίζονται ότι ο 58χρονος έβγαλε το όπλο και το έστρεψε πάνω τους, αλλά κατάφεραν να πιάσουν το χέρι του και να στρέψουν προς το πάνω και έτσι να πυροβολήσει στο ταβάνι και στη συνέχεια τον χτύπησαν.

Ο 58χρονος συνελήφθη λίγο μετά από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και του Τμήματος Περιφέρειας Καλαμάτας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι, 2 γεμιστήρες και 11 φυσίγγια. Μάλιστα, όπως παραδέχθηκε και στους αστυνομικούς, είχε προμηθευτεί πρόσφατα το πιστόλι από την Αθήνα.

Ο 58χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες για τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Πηγή: patrisnews.gr

Σχετικές ειδήσεις