ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μαφιόζικη επίθεση - «Γάζωσαν» σπίτι στην Κομοτηνή

Μαφιόζικη επίθεση - «Γάζωσαν» σπίτι στην Κομοτηνή

Μαφιόζικη επίθεση σε βάρος 42χρονου στην Κομοτηνή. Η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων Ελλήνων, ηλικίας από 31 έως 40 ετών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Όλα άρχισαν όταν οι τέσσερις συλληφθέντες, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ. μετέβησαν έξω από την οικία 42χρονου, με τον οποίο είχαν προσωπικές διαφορές. Μέσα στο σπίτι μάλιστα του 42χρονου βρίσκονταν και δυο γυναίκες μαζί με δυο ανήλικα παιδιά.

Εκεί, αφού αποβιβάστηκαν από το όχημά τους, πυροβόλησαν, με κυνηγετικά όπλα, κατά της οικίας, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε αυτήν και να τραυματιστεί, από τα σκάγια, ελαφρά στο πόδι η 42χρονη. Ακολούθως, οι τέσσερις δράστες επιβιβάστηκαν στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο του συμβάντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων και ένα κυνηγετικό φυσίγγιο.

Σημειώνεται ότι ο 31χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων, ο 40χρονος για παράβαση του νόμου περί όπλων, αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος και επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ο ένας 33χρονος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και ο δεύτερος 33χρονος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Πηγή: thrakitoday.com

Σχετικές ειδήσεις