ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κουκουλοφόροι με καλάσνικοφ επιτέθηκαν σε 4 καταστήματα σε μια ώρα!

Κουκουλοφόροι με καλάσνικοφ επιτέθηκαν σε 4 καταστήματα σε μια ώρα!

Τον τρόμο και τον πανικό έσπειραν χθες το βράδυ στο Ηράκλειο της Κρήτης τρεις ληστές, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με δύο καλάσνικοφ κι ένα πιστόλι.

Οι κακοποιοί οι οποίοι φορούσαν κουκούλες και γάντια, «χτύπησαν» τέσσερα καταστήματα μέσα σε μία ώρα!

Η πρώτη επίθεση έγινε περίπου στις οκτώ χθες (12/02/2015) το βράδυ.

Οι αδίστακτοι ληστές προσπάθησαν με την απειλή των καλάσνικοφ να εισβάλουν σε κοσμηματοπωλείο, που βρίσκεται στη Θέρισο, ο ιδιοκτήτης όμως κατάλαβε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει και έτσι πρόλαβε και έκλεισε τα ρολά.

Οι δύο επόμενες επιθέσεις των ληστών με τα καλάσνικοφ είχαν στόχο σούπερ μάρκετ, όπου οι δράστες άδειασαν τα ταμεία ακινητοποιώντας υπαλλήλους και πελάτες.

Η τελευταία ληστεία έγινε σε βενζινάδικο στην περιοχή Σκαφιδαρά, όπου οι τρεις κουκουλοφόροι μπήκαν μέσα και απειλώντας τον υπάλληλο με τα καλάσνικοφ και το πιστόλι άρπαξαν τις εισπράξεις και έφυγαν με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο, χρησιμοποιώντας ένα αυτοκίνητο το οποίο πιθανότατα είναι κλεμμένο.

Η συνολική λεία από τις τρεις ληστείες είναι περίπου 15.000 ευρώ, ενώ μέχρι στιγμής παρά τη μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας με μπλόκα και περιπολίες οι κακοποιοί παραμένουν ασύλληπτοι.

Οι αστυνομικοί στην προσπάθεια να εντοπίσουν τους τρεις ένοπλους κουκουλοφόρους πριν ξαναχτυπήσουν, εξετάζουν το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στα καταστήματα που έχουν καταγράψει τις κινήσεις τους, αλλά και τις μαρτυρίες των θυμάτων τους.

Σχετικές ειδήσεις