ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: 32χρονος διακινούσε 3,5 κιλά ινδικής κάνναβης

Θεσσαλονίκη: 32χρονος διακινούσε 3,5 κιλά ινδικής κάνναβης

Στη σύλληψη τριών ατόμων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης, προχώρησε η αστυνομία.

Μετά από αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/04), αρχικά εντοπίστηκε ο 32χρονος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και από την έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέσθηκαν στο σπίτι και το αυτοκίνητό του, 11 συσκευασίες με κάνναβη βάρους 671,1 γραμμαρίων, 2 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη βάρους 16,3 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 4.350 ευρώ, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Παράλληλα στην Χαλκιδική, συνελήφθησαν άλλα 2 άτομα, ηλικίας 31 και 28 ετών, στα οποία ο 32χρονος είχε προμηθεύσει λίγες ημέρες νωρίτερα σημαντικές ποσότητες κάνναβης.

Συγκεκριμένα στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 8 συσκευασίες με κάνναβη βάρους 2 κιλών και 918 γραμμαρίων, 2 συσκευασίες με ρητίνη κάνναβης βάρους 42 γραμμαρίων, το προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών χρηματικό ποσό των 985 ευρώ και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Σε βάρος των τριών σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σχετικές ειδήσεις