ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ με την εξαφάνιση άνδρα στα Ιωάννινα

Θρίλερ με την εξαφάνιση άνδρα στα Ιωάννινα

Αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία της Βρυσούλας Ιωαννίνων από την εξαφάνιση ενός νέου ανθρώπου που αγνοείται εδώ και δύο ημέρες.

Τα ίχνη του Βασίλη Κοντογιάννη χάθηκαν το πρωί της Τετάρτης 3 Ιουνίου, όταν και είχε δώσει ραντεβού με τη μητέρα του για να τη συνοδεύσει σε ιατρικό κέντρο της περιοχής αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Ο 31χρονος, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα epirusgateblogsport.gr, έφυγε από το σπίτι του λίγο πριν τις 9 το πρωί της Τετάρτης, επισκέφθηκε τη μητέρα του και της έδωσε ραντεβού μια ώρα μετά αλλά από εκεί και πέρα εξαφανίστηκε και το κινητό του τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο. Τελευταία φορά που τον είδαν ήταν στην περιοχή της Ανατολής Ιωαννίνων.

Οι δικοί του άνθρωποι δήλωσαν την εξαφάνιση στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, η οποία το βράδυ της Πέμπτης δέχθηκε τηλεφωνήματα από πολίτες που έκαναν λόγο για ένα νεαρό άτομο που έμοιαζε στον αγνοούμενο και κυκλοφορούσε στην περιοχή του Περάματος αλλά όπως αποδείχθηκε τελικά δεν ήταν αυτός.

Ο Βασίλης Κοντογιάννης όταν εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, μπλε μπλούζα και αθλητικά παπούτσια σε πολύ έντονο μπλε χρώμα. Μαζί του έχει πιθανότατα ένα καλοκαιρινό μπουφάν, χρώματος χακί. Έχει ύψος 1.85 και βάρος περίπου 90 κιλά. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι,να επικοινωνήσει με την ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ (100) ή το αστυνομικό τμήμα Ιωαννίνων στο τηλέφωνο 2651065273.

Σχετικές ειδήσεις