ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκ στην Αχαΐα: 15χρονος μαθητής θύμα bullying πυροβόλησε και σκότωσε ανήλικο

Σοκ στην Αχαΐα: 15χρονος μαθητής θύμα bullying πυροβόλησε και σκότωσε ανήλικο

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιοτο αιματηρό περιστατικό ανάμεσα σε δυο ανηλίκους που οδήγησε στον τραγικό χαμό ενός 17χρονου μαθητή, ο οποίος πυροβολήθηκε από 15χρονο στο προαύλιο του 2ου δημοτικού σχολείου στην ΚάτωΑχαΐα.

Όπως ισχυρίζεται ο 15χρονος, ο 17χρονος τον πείραζε μαζί με τους φίλους του και για αυτό ο ίδιος πήγε στο σχολείο για να τον φοβίσει δίχως ωστόσο να έχει στόχο να πυροβολήσει.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 8 χθες το βράδυ όταν ο 15χρονος, που συνελήφθη αμέσως μετά την πράξη του, μετέβη στο δημοτικό σχολείο και πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον 17χρονο.

Ο άτυχος 17χρονος κατέληξε λίγο πριν τις 11 χθες το βράδυ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου είχε μεταφερθει μετά τα βαρύτατα τραύματα βαρύτατα στην κοιλιακή και θωρακική χώρα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών. Συγκεκριμένα έφερε βαριά κάκωση θώρακος, καρδιάς και ήπατος. Μάλιστα χρειάστηκε να του γίνει μετάγγιση αίματος λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας.

Από το βράδυ της Κυριακής (13/09/2015) με εντολή του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, βρίσκονται στην περιοχή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να ελέγξουν την ηλεκτρισμένη κατάσταση.

Η νέα τραγωδία λόγω bullying φέρνει αναπόφευκτα στο νου την υπόθεση του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων και θύματος εκφοβισμού, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Σχετικές ειδήσεις