ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Παντελής Παντελίδης: Ένα λυγισμένο σίδερο του κόστισε τη ζωή

Παντελής Παντελίδης: Ένα λυγισμένο σίδερο του κόστισε τη ζωή

Ένα λυγισμένο σίδερο από τα κιγκλιδώματα στα οποία προσέκρουσε το τζιπ, ήταν η αιτία να χάσει τη ζωή του ακαριαία ο 32χρονος αλλά και να τραυματιστεί σοβαρά η 30χρονη, Μίνα Αρναούτη

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πώς μετά τη μοιραία σύγκρουση, ένα λυγισμένο σίδερο το οποίο βρισκόταν στο σημείο, τρύπησε τη λαμαρίνα του τζιπ και κάρφωσε θανάσιμα τον Παντελή Παντελίδη, τραυματίζοντας σοβαρά τη 30χρονη η οποία καθόταν ακριβώς πίσω του.

Υπενθυμίζεται πως η Μίνα Αρναούτη νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», μετά τη χειρουργική επέμβαση στο δεξιό πνεύμονα και το δεξιό άνω και κάτω άκρο, με τις επόμενες ώρες να είναι κρίσιμες.

«Όλα έγιναν γρήγορα»

Η Φρόσω Κυριακού είναι η κοπέλα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού τη στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου. Η 21χρονη μπορεί να νοσηλεύεται στο «Ευαγγελισμός» εκτός κινδύνου, όμως βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Η νεαρή στη σύντομη κατάθεση της στις Αρχές, είπε πως δεν φορούσε ζώνη και πως δεν θυμάται πολλά, από το μοιραίο πρωινό της Πέμπτης (18/2): «Φύγαμε από εκεί που ήμασταν και θυμάμαι μόνο ότι το αμάξι άρχισε να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα».

Ωστόσο περισσότερα στοιχεία στην υπόθεση αναμένεται να δείξει το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων, το οποίο θα γίνει γνωστό μέσα στον επόμενο μήνα.

Δείτε ΕΔΩ όλο το χρονικό της τραγωδίας

Διαβάστε επίσης:

Παντελής Παντελίδης: Το τελευταίο βίντεο πρίν το τρόχαιο

Παντελής Παντελίδης: Σπαραγμός στο μεγάλο «φινάλε» του τραγουδιστή

Παντελής Παντελίδης: Σήκω Παντέλο μου, σήκω ψυχάρα μου και βγες στη μεγαλύτερη πρεμιέρα της ζωής μας

Σχετικές ειδήσεις