ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στη «φάκα» το μέντιουμ των διασήμων

Στη «φάκα» το μέντιουμ των διασήμων

Τη συμμορία την αποτελούσαν πέντε γυναίκες, οι οποίες παριστάνοντας τα μέντιουμ έκαναν χρυσές δουλειές εξαπατώντας δεκάδες θύματα που πήγαιναν στα γραφεία χαρτομαντείας, καφεμαντείας, χειρομαντείας και κρυσταλλομαντείας που είχαν στο Σύνταγμα και στη Νίκαια, ενώ ετοιμαζόταν και παράρτημα στη Μύκονο για τους καλοκαιρινούς μήνες !

Δεκάδες Έλληνες celebrities στο πελατολόγιο της… «αρχηγού» - Η συμμορία των πέντε γυναικών… δεν προέβλεψε τις συλλήψεις τους - Zητούσε σπέρμα για να δει αν ο άνδρας της πελάτισσας την απατά!

Το μέντιουμ – «αρχηγός» του γραφείου είχε «καυτή» ατζέντα με ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως ηθοποιούς, γνωστές παρουσιάστριες τηλεοπτικών εκπομπών, αλλά και επιχειρηματίες, οι οποίοι ζητούσαν λύσεις σε ερωτικά ζητήματα, σε οικονομικά θέματα, αλλά και για την υγεία τους.

Η μελλοντολόγος διαφήμιζε τις καλύτερες προβλέψεις σε εφημερίδες και ιστοσελίδες (είχε φωτογραφηθεί με γνωστά ονόματα της σόου μπιζ), με τεχνικές προερχόμενες από τα βάθη της Ανατολής. Δεν μπόρεσε όμως να... μαντέψει τη σύλληψή της από τους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία για απάτες. Μαζί της συνελήφθησαν ακόμη τέσσερις συνεργάτιδες, μεταξύ των οποίων η αδερφή της, δύο γυναίκες που έλεγαν τον καφέ, τα χαρτιά ταρώ, και μία ακόμη που ήταν βοηθητικό προσωπικό!

Το «χαρισματικό» μέντιουμ, σύμφωνα με την αστυνομία, έλεγε στα ανυποψίαστα θύματα του ότι ήταν «εξπέρ» στη χαρτομαντεία και στα μυστικά του καφέ.

med

Με μυστικές συνταγές από μαντζούνια, μαγικά λάδια και φυλαχτά υποσχόταν το καλύτερο «ξεμάτιασμα», αντιμετώπιζε την γλωσσοφαγιά, ενώ διαφήμιζε και ιατρικές υπηρεσίες, αφού έλεγε στους πελάτες της, ότι μπορούσε να «διώξει» την αρνητική ενέργεια και τον πονοκέφαλο!

Μάλιστα το γνωστό μέντιουμ δεν δίσταζε να ζητά από τις εύπορες πελάτισσες τους δείγμα από το σπέρμα του συντρόφου τους για να δει αν είναι... καρπερός ή τους απάτα με άλλη γυναίκα.

Πώς αποκαλύφθηκε η απάτη

Η απάτη αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία πελάτισσας, σύμφωνα με την οποία, η 44χρονη είχε καταφέρει να της αποσπάσει 52.500 ευρώ, ισχυριζόμενη ότι προέβλεπε προβλήματα για την οικογένειά της στο μέλλον και ότι θα μπορούσε να τα αποτρέψει. Όμως, η 44χρονη, ισχυριζόμενη πως ο άντρας της πελάτισσάς της θα πάθαινε κακό έως την 1η Ιουλίου, απαιτούσε επιπλέον 5.650 ευρώ. Προχθές, η συγκεκριμένη πελάτισσα επισκέφτηκε το "μέντιουμ" στο γραφείο του και του παρέδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 650 ευρώ. Η 44χρονη συνελήφθη από τους αστυνομικούς και στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε το συγκεκριμένο ποσό, ενώ ακολούθησε η σύλληψη των άλλων τεσσάρων γυναικών που εργάζονταν στο γραφείο. Στο πλαίσιο της έρευνας, εξιχνιάστηκε άλλη μία περίπτωση, στην οποία οι κατηγορούμενες, με το ίδιο κόλπο, είχαν αποσπάσει από ακόμη μία πελάτισσά τους, από τον περασμένο Ιανουάριο, περίπου 20.000 ευρώ.

Κατά την έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς:

97 χρυσές λίρες Αγγλίας,

710 ευρώ,

90 δολάρια ΗΠΑ,

πιστόλι κρότου με 14 αβολίδοτα φυσίγγια των 9mm,

δυο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές,

δυο tablets,

διάφορα κέρινα ομοιώματα,

γυάλινα βάζα που περιείχαν λιβάνια,

πέντε βιβλία μαγείας,

μαχαίρι,

βιβλιάρια τραπέζης,

δύο συσκευές αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων (usb) και

ατζέντες με στοιχεία πελατών.

Σχετικές ειδήσεις