ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αστυνομικοί έσωσαν άστεγο από φλεγόμενο κτήριο στην Κόρινθο

Αστυνομικοί έσωσαν άστεγο από φλεγόμενο κτήριο στην Κόρινθο

Αφού μπήκαν στο κτίριο με κίνδυνο της ζωής τους, βρήκαν πεσμένο στο δάπεδο έναν 30χρονο άνδρα που είχε χάσει τις αισθήσεις του από την εισπνοή καπνού

Στην αυτοθυσία των ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οφείλει τη ζωή του ένας νεαρός άστεγος, όταν το ακατοίκητο σπίτι στο οποίο είχε βρει προσωρινό καταφύγιο στο κέντρο της Κορίνθου τυλίχτηκε ξαφνικά στις φλόγες από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το πρωί της Κυριακής (9/10/2016).

Οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στην πόλη άκουσαν από τους ασυρμάτους τους το σήμα για την πυρκαγιά και έσπευσαν στο σημείο, για να αποκλείσουν το χώρο και να διευκολύνουν τα οχήματα της Πυροσβεστικής.

Όμως, υποψιάστηκαν ότι μπορεί κάποιος να βρισκόταν μέσα και μπήκαν στο κτίριο αψηφώντας τον κίνδυνο για τη ζωή τους.

Μέσα σε λίγα λεπτά, βρήκαν πεσμένο στο δάπεδο ένα νεαρό περίπου 30 χρόνων που έδειχνε να έχει χάσει τις αισθήσεις του από την εισπνοή καπνού και τον μετέφεραν έξω, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Κορίνθου για τις πρώτες βοήθειες.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο από τέσσερις πυροσβέστες που έφτασαν με δυο οχήματα, αφού προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο ακατοίκητο κτίριο.

Πηγή: patrisnews.gr

Σχετικές ειδήσεις