ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκ στον Πύργο: «Πάγωσαν» όταν είδαν ποιος προκάλεσε το τροχαίο

Σοκ στον Πύργο: «Πάγωσαν» όταν είδαν ποιος προκάλεσε το τροχαίο

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε ο οδηγός ενός αυτοκινήτου αργά το απόγευμα της Παρασκευής (14/10/2017) στον Πύργο, όταν προκάλεσε τροχαίο με υλικές ζημιές στη προσπάθειά του να βγει από το σημείο στο οποίο είχε σταθμεύσει το αγροτικό του αυτοκίνητο, επί της Μανωλοπούλου, λίγο πριν από τη συμβολή με την οδό Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Patrisnews.gr, η είδηση δεν έχει να κάνει τόσο με το τροχαίο όσο με το ποιος ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου. Όπως προέκυψε, λοιπόν, επρόκειτο για έναν 40χρονο ιερέα, ο οποίος οδηγούσε σε κατάσταση μέθης!

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο ιερωμένος βγήκε από το αυτοκίνητο αλλά δεν ήταν και πολύ… φρόνιμος, με συνέπεια να κληθεί αστυνομική δύναμη για να τον συνετίσει!

Στο σημείο μαζεύτηκε αρκετός κόσμος και παρακολουθούσε το ασυνήθιστο θέαμα. Τελικά, ο ζωηρός ιερέας συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου από αστυνομικούς της Τροχαίας Πύργου.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, λίγο πριν σταθμεύσει, έκανε βόλτες μέσα στον Πύργο με το αυτοκίνητο, ενώ σύμφωνα με άλλες (ανεπιβεβαίωτες) μαρτυρίες, φέρεται να μίλησε απρεπώς σε διερχόμενη γυναίκα, ενώ νωρίτερα μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο με… όχι και τόσο ενδεδειγμένο για ιερέα λεξιλόγιο.