ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σύλληψη νταλικέρη για μεταφορά και εισαγωγή 7 κιλών κοκαΐνης στη χώρα (pics)

Σύλληψη νταλικέρη για μεταφορά και εισαγωγή 7 κιλών κοκαΐνης στη χώρα (pics)

Ένας αυτοκινητιστής 51 ετών συνελήφθη, στη Μάνδρα Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για μεταφορά και εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 51χρονος, εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική ιδιότητά του, ως οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου, με δραστηριοποίηση στην οδική μεταφορά προϊόντων μεταξύ ευρωπαϊκών χωρών, μετέφερε και εισήγαγε ποσότητες ναρκωτικών στην Ελλάδα, από την Ολλανδία, με σκοπό τη διάθεσή τους. Όπως διαπίστωσε η αστυνομία, ο δράστης, οδηγώντας φορτηγό αυτοκίνητο διεθνών μεταφορών, προερχόμενος από Ολλανδία, μέσω Ανκόνας, έφτασε στο λιμάνι της Πάτρας και κατέληξε στη Μάνδρα.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στο φορτηγό, βρέθηκαν, σε πλαϊνούς αποθηκευτικούς χώρους του επικαθήμενου, επτά συσκευασίες με κοκαΐνη, οι οποίες κατασχέθηκαν. Μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους επτά κιλών και 750 γραμμαρίων, ένα φορτηγό αυτοκίνητο διεθνών μεταφορών και ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ