ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εξέλιξη - σοκ στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Ο δεύτερος δράστης επέστρεψε και άφησε σημείωμα στη ΓΑΔΑ!

Εξέλιξη - σοκ στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Ο δεύτερος δράστης επέστρεψε και άφησε σημείωμα στη ΓΑΔΑ!

Μία αν μη τι άλλο περίεργη τροπή φαίνεται να παίρνει η ληστεία που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (27/6) σε κοσμηματοπωλείο, στην περιοχή του Ζωγράφου.

Υπενθυμίζεται ότι η ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (27/6) όταν ένοπλοι εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο και άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα.

Αυτό όμως που δίνει ιδιαίτερη τροπή στην υπόθεση είναι ένα χειρόγραφο σημείωμα που βρέθηκε από τους αστυνομικούς στο εσωτερικό τους καταστήματος με παραλήπτη τη ΓΑΔΑ!

Ο δράστης στο σημείωμά του προς τη ΓΑΔΑ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του τόσο στη ληστεία του κοσμηματοπωλείου, όσο και στη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Το σημείωμα αναφέρει:

«Προς ΓΑΔΑ: Στην υπόθεση του κυρίου Ζαφειρόπουλου είμαστε και οι δύο θύματα. Αυτό σας το γράφω, επειδή ξέρω να παίρνω την ευθύνη μου. Αν σε περίπτωση γνώριζα ότι θα γίνονταν έτσι όπως έγινε, δεν τον ήξερα, μου την έφερε. Ναι, κάνω ληστείες, αλλά δεν είμαι εκτελεστής. Δεν παίρνω μέρος σε τέτοια πράγματα», ανέφερε ο δολοφόνος ο οποίος υπέγραψε μάλιστα το σημείωμα ως.... «Φτερωτός Μαραντόνα».

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου είχε συλληφθεί ο ένας από τους δύο δράστες, ενώ αυτό που ήταν για τον δεύτερο ήταν, ότι είχε διαφύγει στην Αλβανία.

Όπως αποδεικνύει η υπόθεση, φαίνεται ότι ο Αλβανός επέστρεψε και το δήλωσε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί όπως προβλήθηκε από το δελτίο ειδήσεων του Alpha:

Το χρονικό της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Ήταν Πέμπτη, 12 Οκτώβριου του 2017 όταν ο γνωστός δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ μέσα στο γραφείο του στα Εξάρχεια.

Οι δύο δράστες μπήκαν στο γραφείο του γνωστού δικηγόρου με το πρόσχημα της διευθέτησης προσωπικής τους υπόθεσης. Στη συνέχεια πυροβόλησαν και σκότωσαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή φορώντας κουκούλες.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν ποινικολόγος και στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με σειρά σημαντικών υποθέσεων.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τη δολοφονία του Ζαφειρόπουλου