ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κρήτη: Συνελήφθη διαβόητος κακοποιός - Καταζητείτο και από την Ιντερπόλ

Κρήτη: Συνελήφθη διαβόητος κακοποιός - Καταζητείτο και από την Ιντερπόλ

Στην Κρήτη εντοπίστηκε ο διαβόητος καταζητούμενος Χάρης Σαρίδης, ο οποίος θεωρείται άκρως επικίνδυνος ως εμπλεκόμενος σε σειρά ενόπλων ληστειών στην Κύπρο αλλά και για άλλα σοβαρά αδικήματα.

Όπως αναφέρει το Neakriti.gr, ο oμογενής από τη Γεωργία και δραπέτης των φυλακών Τρικάλων φαίνεται ότι είχε βρει καταφύγιο στα Μάλια.

Ο διαβόητος καταζητούμενος όπως εκτιμά η Αστυνομία χτυπούσε σε υποκαταστήματα τραπεζών μαζί με τον Χαράλαμπο Καλογερίδη και συνελήφθη από αστυνομικούς στη Χερσόνησο.

Ο Χάρης Σαρίδης, σύμφωνα με κυπριακά μέσα καταζητείτο για ένοπλη ληστεία, παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου, παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών, διάρρηξη κατοικίας και κλοπή, κλοπή μοτοσικλέτας και κλοπή αυτοκινήτου, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 24/12/2017 και 7/3/2018 στη Λεμεσό.

Μάλιστα έχουν αρχίσει οι διαδικασίες για έκδοσή του στις κυπριακές αρχές. Ο Σαρίδης καταζητείτο από την Αστυνομία της Κύπρου από τον Μάρτιο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, είχε εκδοθεί ένταλμα σε βάρος του και από την Ιντερπόλ.

Πηγή: Neakriti.gr

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Μάτι: Το νέο στοιχείο στην αγωνιώδη έρευνα για τα δίδυμα κορίτσια που αγνοούνται

Φωτιές Αττική: Θρίλερ με τον 13χρονο Δημήτρη - Τον αναγνώρισε ο πατέρας του σε φωτογραφίες (pic)